Excelsior '31-trainer Demmers kampt met hernia

Excelsior '31-trainer Demmers kampt met hernia

Bron: klik hier 
COLMSCHATE - Dennis Demmers kampt met een hernia. Om die reden ontbrak de trainer zaterdag op de bank bij Excelsior '31 in de uitwedstrijd tegen Spakenburg. "Ik stapte vrijdag uit bed met pijn in mijn rug", zegt Demmers tegen Topklasser.nl.

"Ik ben wel gewoon gaan werken als sportleraar, maar de pijn werd steeds erger. Maandag heb ik de dokter op bezoek gehad. Die sprak over een acute hernia en een zenuwknel onder mijn heup."

"Ik heb nu zware morfine en hoop dat dat aanslaat. Zo ja, hoop ik binnenkort weer terug te keren op het voetbalveld. Mijn werk als gymleraar kan ik nog een tijdje niet doen, maar op het veld aanwijzingen geven, moet dan wel lukken."

Het is een voor Demmers bekende blessure. "In 2001 had ik hetzelfde, waardoor ik mijn spelerscarrière moest beëindigen." 

Nu is hij weer een tijdje uitgeschakeld. Maar zonder zijn aanwezigheid ging het tegen Spakenburg nog niet zo slecht. Excelsior '31 won met 1-2.

"Ik had de jongens op de heenweg via de sms laten weten dat ze bij winst op de terugweg gratis drank kregen van mij. Dat heb ik geweten. Ik hoorde via de radio en mensen langs de lijn dat het heel goed ging."

En of er flink drank genuttigd is na afloop? "Weet ik niet. De rekening daarvan moet ik nog krijgen."

Demmers wordt inmiddels elke dag onder handen genomen door de fysiotherapeut van Excelsior '31, maar is toch aan bed gekluisterd.

Foto: Orange Pictures

Voor de Twitteraars: Twitter Dennis Demmers een 'beterschap bericht', doe dat hier
Kalender icoon dinsdag 15 maart 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers