25 Jaar Activiteiten Commissie Excelsior'31 (oproep aan oud-AC-leden)

Foto bij 25 Jaar Activiteiten Commissie Excelsior'31 (oproep aan oud-AC-leden)

25 Jaar Activiteiten Commissie Excelsior'31 (oproep aan oud-AC-leden)

Beste oud-Activiteiten Commissie leden,

bij deze nodig wij u uit als (oud) lid voor de jubileum Reünie van de Activiteiten Commissie van Excelsior'31. Deze vindt plaats op vrijdag 24 Juni in de kantine van Excelsior 31, aanvang 20.30.

We zouden het uiteraard fantastisch vinden om zoveel mogelijk leden en oud leden op deze avond te mogen begroeten.Zodat we met zijn allen terug kunnen blikken op de jaren die we allemaal in of met de commissie hebben door gebracht.

Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. De kosten van deze avond bedragen €15.-  dit is uiteraard incl. (graag het bedrag voldoen op de avond)

Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor 11 juni door te geven of u al dan niet aanwezig kunt zijn? Dit kunt u telefonisch of per mail of post doorgeven aan Wim Pijffers, De Stroekeld 118, 7463 AP Rijssen. Tel. 0548 - 522 398. E-mail wim-pijffers@concepts.nl

Mocht u over leuke foto’s, filmpjes, anekdotes etc. beschikken uit uw tijd in de Activiteiten Commissie, dan ontvangen we die graag (uiteraard krijgt u alles terug)

Mochten we voldoende materiaal hebben, dan kunnen we tijdens de Reünie een compilatie laten zien, van 25 jaar Activiteiten Commissie.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op 24 juni!

Met vriendelijke groet,

de Activiteiten Commissie van Excelsior'31
 

Kalender icoon zondag 15 mei 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers