Nieuwe website Excelsior'31 online

Foto bij Nieuwe website Excelsior'31 online

Nieuwe website Excelsior'31 online

Na een aantal maanden van voorbereiding heeft internet- en reclamebureau Bandwerk uit Rijssen een absoluut huzarenstuk geleverd en presenteren wij - vol trots - de nieuwe website van Excelsior'31!

Een unieke website, waar we met recht trots op mogen zijn!



De website straalt beleving en sfeer uit, mede door de indrukwekkende sfeerimpressie op de achtergrond. Het tenue van Excelsior'31, iets waar we met z'n allen trots op mogen zijn. Dit willen wij als club dan ook uitstralen!

Naast het feit dat de layout volledig op de schop is gegaan, zijn er een flink aantal nieuwe features op de website te bewonderen.

Zo kunnen teams nu zélf wedstrijdverslagen toevoegen, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, worden de sponsoren vanuit één database aangestuurd (voor o.a. facturatie, contracten of nieuwsbrieven).  

Excelsior'31 is zich bewust van het inzetten van social media, om ons 'bereik'  nadrukkelijk te vergroten. Middelen die Bandwerk heeft toegepast zijn o.a. de twitter-implementatie op de website én de mogelijkheid om iedere pagina door te sturen, Twitteren, op Hyves te plaatsen of te "liken", middels Facebook!

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op onze nieuwe website en hopen u spoedig op ons fraaie sportcomplex te mogen verwelkomen!

Bestuur Excelsior'31
Mediapartner Excelsior'31: Bandwerk internet- en reclamebureau

Kalender icoon woensdag 1 juni 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers