Excelsior’31 en Plusmarkt starten Voetbalplaatjes actie

Foto bij Excelsior’31 en Plusmarkt starten Voetbalplaatjes actie

Excelsior’31 en Plusmarkt starten Voetbalplaatjes actie

RIJSSEN – In samenwerking met Plusmarkt start Excelsior’31 - in het kader van het 25-jarig bestaan van de Activiteiten Commissie - deze zomer een zgn. voetbalplaatjesactie. Deze is bedoeld voor spelers van de A-jeugd tot en met de SEJP Minicompetitie, alsmede de 1e elftalselectie.  

Medio juni wordt er een aantal avonden met fotosessies gepland. Nadere informatie volgt! Ieder geportretteerd Excelsior’31 (jeugd)lid ontvangt een (gratis) album, om zijn/haar voetbalplaatjes in te verzamelen.

Medio augustus volgt er nog een tweede fotosessie, speciaal bedoeld voor nieuwe Excelsior’31 jeugdleden en het maken van de elftalfoto’s voor het album.     

Uitleg
Bij besteding van 10 euro aan boodschappen (of actieproducten) bij de Plusmarkt ontvangt u één zakje met max. 8 voetbalplaatjes.

Voor de snelste spaarder (met een vol album) is er een bijzondere prijs te winnen. Oftewel, een fraaie wedstrijdbal met daarop de handtekeningen van álle Nederlands 11-tal spelers! 

Degene die een voetbalplaatje met een afbeelding van een gouden bal in handen krijgt, heeft twee opties. Hij/zij mag kiezen uit 4 kaartjes voor een uitwedstrijd van het Nederlands 11-tal, óf  de bus van het Nederlands 11-tal (inclusief chauffeur), voor het eenmalig vervoer naar een uitwedstrijd van zijn/haar team!

Let op: elk Excelsior’31 lid (onder 18 jaar) heeft schriftelijke toestemming nodig van zijn of haar ouders (of voogd), in verband met het zgn. portretrecht. Hiermee geeft u toestemming aan Excelsior’31 voor het gebruik van uw zoon/dochter’s portret op posters en/of voor reclamecampagnes.

Uw zoon of dochter ontvangt hiervoor een speciaal machtigingsformulier. 

De Voetbalplaatjes actie duurt in totaal acht weken, van 10 oktober tot 4 december (met een uitloop van max. 1 week). 

Na afloop van de actieweken wordt er een zgn. ruilmiddag georganiseerd.

Kalender icoon zondag 22 mei 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers