Voetbalplaatjesactie Excelsior ’31 en Plusmarkt Rijssen

Foto bij  Voetbalplaatjesactie Excelsior ’31 en Plusmarkt Rijssen

Voetbalplaatjesactie Excelsior ’31 en Plusmarkt Rijssen

RIJSSEN - Plusmarkt ter Maat gaat samen met s.v. Excelsior ‘31 dit najaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie, waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we in Rijssen een soortgelijke actie houden, maar dan met de A t/m F- jeugd en de 1e elftalselectie van s.v. Excelsior ‘31.
 
Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en (per team) een groepsfoto.

Voor het maken van de individuele foto’s worden een aantal dagen ingepland, namelijk:
* zaterdag 11 juni,
* woensdag 22 juni
* zaterdag 25 juni

Dat doen we uiteraard in de kantine op de Koerbelt. We fotograferen op deze dagen de oude teams van het seizoen 2010/2011 met uitzondering van de A-spelers die overgaan naar de senioren.

In het najaar (wanneer de definitieve elftallen bekend zijn) sorteren we het e.e.a. zodat in het album de nieuwe teams voor het seizoen 2011/2012 komen te staan. Elftalfoto’s maken we eind augustus 2011.
 
Omdat er ongeveer 750 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus.

Omdat het voor een uniek voetbalplaatjesboek is, van onze eigen vereniging, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking.

Bekijk HIER de planning.

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken cq. het later gebruiken van de foto voor het voetbalboek.

Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen, bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dat doen.

We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt, deze zal getekend moeten worden. Daarna wordt een en ander verzameld en bewaard door jullie elftalleider. Dat kan ook tijdens de fotodag(en)!

Let wel:
zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.
 
Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties.

Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld.

Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar een ieder veel plezier aan zal beleven.
 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Kalender icoon vrijdag 3 juni 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers