Excelsior'31 E1 krijgt lesje in effectief voetbal van DOS'37 E1

Foto bij Excelsior'31 E1 krijgt lesje in effectief voetbal van DOS'37 E1

Excelsior'31 E1 krijgt lesje in effectief voetbal van DOS'37 E1

Excelsior'31 E1 heeft maandagavond een oefenduel op kunstgras in Vriezenveen met duidelijke cijfers verloren. Na 50 minuten stond er een 5-2 eindstand op het scorebord, in het voordeel van DOS'37 E1.



aaa
Klik hier voor 105 foto's (copyright www.excelsior31.nl)



En het begon allemaal nog wel zo voortvarend, voor de mannen van coach Ninos Baysoy. De rood/witten starten fris van de lever aan het oefenduel en zetten van meet af aan stevig druk op het doel van de geel/zwarten. De Rijssenaren werden beloond, middels een treffer van Nick Schuitert, 0-1.



Na een 2-tal wissels aan Excelsior'31 kant was het even zoeken naar de juiste formatie, waar de thuisploeg vrijwel gelijk gebruik van maakte. De behendige balvaardige aanvaller met Afrikaanse roots joeg de gelijkmaker langs Excelsior'31 E1 doelman Tim Schulenburg, 1-1.



Het moet gezegd, na de gelijkmaker was er nog maar één ploeg die het spel dicteerde. In principe bood Excelsior'31 nog wel redelijk partij, maar de DOS'37 aanvalslinie haalde een bijzonder hoog rendement, uit de geboden kansen.



En - je moet het eerlijk bekennen - de ene DOS'37 treffer was nog fraaier dan de ander. Met name de 3-1 was er één om in te lijsten. 

Vlak voor het laatste fluitsignaal van de scheids scoorde Tijmen Agteresch de eretreffer en Excelsior's tweede.



Méér bleek er niet in te zitten, voor Excelsior'31 E1. 

Nogmaals, het was 'maar' een oefenwedstrijd, maar coach Baysoy zal ongetwijfeld veel duidelijk zijn geworden, na de eerste twee oefenduels, met het 'nieuwe' E1.



Van 10 tegentreffers, in 2 duels, wordt je uiteraard 'niet vrolijk', zelfs de immer goedlachse Ninos niet...

Kalender icoon maandag 20 juni 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers