Foto bij Excelsior'31 D1 met 2-4 onderuit tegen De Esch D1 (foto's en samenvatting geplaatst!)

Voor een samenvatting van dit duel (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis), klik op de TV (rechts).

Klik hier voor de teamwebsite van Excelsior'31 D1.

Excelsior'31 D1 speelde afgelopen zaterdag zijn eerste (thuis)duel in de groepsfase van het bekertoernooi, tegenstander was De Esch D1 uit Oldenzaal.

De mannen van Arno Slagman en Jan Spenkelink hadden er nog maar één training op zitten, en moesten dus gelijk vol aan de bak.

De bezoekers uit Oldenzaal begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen na 10 minuten in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Nog voor rust werd de 0-1 achterstand omgezet in een 2-1 voorsprong. Frank Gerritsen Mulkes en Tycho ter Steege maakten de doelpunten voor Excelsior'31 D1.

In de beginfase van de tweede helft leek het erop dat Excelsior'31 D1 de 3-1 ging maken, maar de kansen werden niet benut. De Oldenzalers gingen er uiteindelijk toch met de winst vandoor, 3 (!!!) doelpunten uit hoekschoppen zorgden voor een 2-4 eindstand.

Excelsior'31 D1 speelt a.s. donderdag 25 augustus opnieuw een wedstrijd in het bekertoernooi. In Almelo is dan Oranje Nassau D2 de tegenstander, aanvang 18.30 uur.