Uitnodiging voor mannen met een volle agenda

Foto bij Uitnodiging voor mannen met een volle agenda

Uitnodiging voor mannen met een volle agenda

Aanstaande woensdag, 31 augustus, wordt iedereen die zich aangemeld heeft als belangstellende voor de 35+ / 45+ competitie uitgenodigd in De Top. Op deze avond wordt uitleg gegeven wat de bedoeling is van deze competitie en kan iedereen zijn voorkeur uitspreken. Belangstellenden die nog niet gereageerd hebben zijn ook van harte uitgenodigd. Wanneer je op deze avond niet kunt wil je dan een mail sturen naar Bert Sanderman? Mensen die wel een uitnodiging hebben gehad maar nog niet gereageerd hebben worden ook verzocht een mail te sturen en graag aangeven of je wel of geen belangstelling hebt!


Waar het om gaat:

De KNVB heeft al een competitie van 7 tegen 7 op een klein veld. Mannen met volle agenda's die op een plezierige manier tegen een balletje willen trappen op een, zoals het nu lijkt, een vrijdagavond. Een competitie van 45+ spelers is er al en nu zal er ook bekeken worden of er een competitie van 35+ gemaakt kan worden. 

Om te kijken of de belanstelling serieus is doen we mee aan een toernooi bij Achilles'12 in Hengelo op vrijdagavond 16 september.

Dus mannen met een volle agenda kom aanstaande woensdag om 19.30 uur naar De Koerbelt.

Kalender icoon zaterdag 27 augustus 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers