Nuttige oefenwedstrijd zaalvoetballers Excelsior'31 tegen Drienerlo

Foto bij Nuttige oefenwedstrijd zaalvoetballers Excelsior'31 tegen Drienerlo

Nuttige oefenwedstrijd zaalvoetballers Excelsior'31 tegen Drienerlo

Na een lange zomerstop zijn ook de zaalvoetballers van Excelsior'31 gisteravond weer van start gegaan. In een oefenwedstrijd tegen Eerste Divisionist Drienerlo werd er uiteindelijk met 3-2 verloren. Omdat Excelsior voor het eerst in de nieuwe samenstelling speelde, was dit geen verkeerde uitslag. Excelsior'31 zal dit jaar in de Hoofdklasse uitkomen met het eerste team. Daarnaast zal het ook met drie teams uitkomen in de eerste klasse. 

Onder het bewind van de opnieuw in leven geroepen technische commissie onder leiding van Arsenin Rodriguez is de discipline aangetrokken en is het trainen verplicht gesteld voor de eerste twee teams. Om net als Excelsior op het veld de top van het amateurvoetbal te bereiken, zal er ook in de zaal vanuit een strakke basis worden gewerkt.

Met als cultuurbewakers trainer Marcel Lankamp en leider Alidus ter Harmsel is er direct een schat aan zaalvoetbalervaring binnen gehaald. Als ook speaker Bert Bosschers weer van de partij is, is ook de onmisbare vrolijke noot weer gewaarborgd. Tegen Drienerlo voerden de spelers de tactische opdrachten van coach Marcel Lankamp naar behoren uit. Na doelpunten van Sander Kwinteberg en Agassi Daneljan schoot Wim Brinks bij een 3-2 achterstand nog twee maal snoeihard op de paal.

Komende donderdag speelt Excelsior de eerste competitiewedstrijd thuis om 20 uur in de Reggehal tegen ZVD/Koopman Mode uit Denekamp. Aansluitend staat direct de wedstrijd tussen het derde en vierde team op het programma.

Doelpunten: Sander Kwinteberg, Agassi Daneljan

Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Wim Brinks, Gerald Keizer, Sander en Robert Kwintenberg, Agassi Danlejan, Maarten Postma, Harmen van der Maat

Kalender icoon dinsdag 6 september 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers