Zaalvoetballers Excelsior'31 behouden ongeslagen status in de Reggehal (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior'31 behouden ongeslagen status in de Reggehal (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior'31 behouden ongeslagen status in de Reggehal (samenvatting geplaatst)

RIJSSEN - Donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de thuiswedstrijd tegen het tweede team van LZV Kuypers Haarmode & Wellness met 3-3 gelijkgespeeld. Na een 1-2 ruststand en een 3-2 voorsprong, moesten beide teams uiteindelijk tevreden zijn met een punt.

Excelsior'31 heeft nu alle mogelijke resultaten al behaald in drie wedstrijden; een overwinning, een nederlaag en een gelijkspel.

De start van de wedstrijd was voortvarend. Wim Brinks opende het bal met een daverend afstandsschot op de dwarsligger. Na een mooie pass van Maarten Postma was het Agassi Daneljan die hard en zuiver de 1-0 scoorde. Uit een mooie aanval maakte LZV direct hierna de 1-1.
 
Voor de rust kwam Excelsior'31 zelfs op achterstand na balverlies in de achterhoede. Na de thee zette Excelsior'31 druk en dit resulteerde effect. Het was Harmen van de Maat die onverwachts uithaalde met een punter door de benen van de tegenstander, zijn eerste doelpunt voor het eerste team van Excelsior'31.

Na een schwalbe van Gerald Keizer mocht Wim Brinks aanleggen voor een vrije trap, die hij steenhard verzilverde. Na opnieuw balverlies in de achterhoede moest keeper Willard Baan nog een tegentreffer incasseren. In de slotfase kregen Maarten Postma en Robert Kwintenberg nog kansen op de 4-3, maar uiteindelijk konden beide ploegen wel leven met een gelijkspel en waren scheidsrechter en publiek de grote winnaar.
 
Omdat de Tegenpartij zich heeft terug getrokken gaat de wedstrijd van volgende week vrijdag niet door.

De eerstvolgende wedstrijd voor Excelsior'31 is nu de derby op tegen ’t Hoekje uit Oldenzaal op 6 oktober om 20 uur in de Reggehal.
 
Scoreverloop:
1-0  Agassi Daneljan
1-1    LZV
1-2    LZV
rust
2-2  Harmen van de Maat
3-2  Wim Brinks
3-3  LZV
 
Opstelling Excelsior’31:
Willard Baan (keeper), Wim Brinks, Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Agassi Daneljan, Robert en Sander Kwintenberg, Maarten Postma
Coach: Alidus Ter Harmsel
Grensrechter: Jan Booms
 
Kalender icoon vrijdag 23 september 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers