De scheids: de sport kan niet zonder!

Foto bij De scheids: de sport kan niet zonder!

De scheids: de sport kan niet zonder!

Tijdens de Week van de Scheidsrechter (7-16 oktober) wordt extra aandacht besteed aan alle scheidsrechters en vrijwilligers die zich bezighouden met arbitrage.Op deze manier wordt de waardering getoond voor hun inzet, want zonder scheids kunnen er geen wedstrijden worden gespeeld. En zonder wedstrijden geen club! ".
 
Harry Averesch, coördinator Scheidsrechterszaken bij Excelsior'31: "Elke sport heeft goede arbitrage nodig om het mogelijk te maken dat iedereen op elk niveau optimaal kan sporten. Ook Excelsior'31 staat positief tegenover dit initiatief en ondersteunt daarom van harte deze campagne".

Iedere (club)scheidsrechter bij Excelsior'31, die in het bezit is van het officiele scheidsrechtersdiploma of van het diploma jeugdscheidsrechter heeft recht om een gratis toegang bij alle wedstrijden in het amateurvoetbal. Om voor dit pasje in aanmerking te komen moet hiervoor een verzoek bij de KNVB worden ingediend.

Wil jij ook graag zo'n pasje, stuur dan je NAW-gegevens, geboortedatum en lidnummer uiterlijk 15 oktober naar het volgende emailadres:
 
averesch@solcon.nl  
 
 

Kalender icoon donderdag 6 oktober 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers