Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen thuisduel met tennisuitslag (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen thuisduel met tennisuitslag (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen thuisduel met tennisuitslag (samenvatting geplaatst)

Afgelopen donderdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de derby tegen FC ’t Hoekje/Toyota uit Oldenzaal met 6-0 gewonnen. Na een 3-0 stand bij de rust, kwam deze voorsprong na de thee niet meer in gevaar en werden de doelpunten eerlijk verdeeld over beide helften. Door deze overwinning vindt Excelsior’31 de aansluiting met de subtop van de hoofdklasse. 

Tegenstander FC ’t Hoekje/Toyota was deze avond niet met een compleet team afgereisd naar Rijssen en speelde met enkele invallers. Of Excelsior’31 nu zo goed was, of FC ’t Hoekje/Toyota wat minder deze avond blijft altijd lastig aan te geven. Feit blijft dat het jonge team van Excelsior’31 het tot in de treuren geoefende systeem van coach Marcel Lankamp uitstekend uitvoerde. Smet op de avond was wel het uitvallen van ‘hardhitter’ Wim Brinks, die met een voetblessure naar de kant moest.
 
Komende vrijdag speelt Excelsior’31 een uitwedstrijd in Oldenzaal tegen de Jong Eagles. Hieronder vindt u een samenvatting van de wedstrijd door de beste cameraman van Multivideo.nl: Jan Nijkamp
 
Scoreverloop:
 
1-0      Sander Kwintenberg
2-0      Sander Kwintenberg
3-0      Wim Brinks
 
Rust:
4-0      Maarten Postma
5-0      Agassi Daneljan
6-0      Maarten Postma
 
Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Wim Brinks, Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Agassi Daneljan, Robert Kwintenberg, Sander Kwintenberg, Maarten Postma.
Coach: Marcel Lankamp
Teammanager: Alidus ter Harmsel
Grensrechter: Jan Booms
 
Opstelling FC ’t Hoekje/Toyota: Ard Liedenbaum, Remon Niemer, Dominic Heuvels, Gervat, Sander Koppeman, Bart Vehof, Remond de Wit, Bert-Jan Nusmeijer.
 
Kalender icoon vrijdag 7 oktober 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers