Excelsior'31 geeft in slotfase winst uit handen (1-1) (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 geeft in slotfase winst uit handen (1-1) (samenvatting geplaatst!)

Klik op de TV (rechts) voor een uitgebreide samenvatting van deze wedstrijd, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Klik hier voor een aantal foto's: met dank aan Gerard Nieuwenhuis

Excelsior ´31 speelt gelijk in Montfoort
Bron: klik hier
MONTFOORT - Excelsior'31 heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld bij Montfoort. De Rijssenaren vergaten het duel voortijdig te beslissen en kregen uiteindelijk het deksel op de neus. Halverwege leek er nog weinig aan de hand voor de Rijssenaren. Excelsior, zonder de geblesseerde Gradus Hempenius en gepasseerde Amanuel Isa, was in de eerste helft beter. De bezoekers scoorden echter slechts een keer. Niek Davina schoot in de 22e minuut een mooie voorzet van Nigel Michels knap diagonaal binnen: 0-1. Dat was ook de ruststand.

Na rust werd Montfoort sterker. Het kreeg een aantal goede kansen. Toch was het Excelsior dat via Nigel Michels de ultieme mogelijkheid had om de wedstrijd op slot te gooien. Zijn aanname was niet goed. Montfoort bleef aandringen en de verdiende gelijkmaker viel uiteindelijk toch. Maarten van der Klis zorgde er in de 82e minuut voor dat Montfoort toch nog een puntje overhield aan het duel. Yorno Vork (Montfoort) kreeg vlak voor tijd nog de rode kaart.

Excelsior blijft door het puntje tiende en herstelt zich enigszins van de zeperd (0-5) tegen Rijnsburgse Boys van vorige week. Montfoort stijgt ook niet. Het blijft, door de puntenaftrek van Barendrecht en het punt van SVZW, vijftiende.