Nederlaag en een ABC’tje voor zaalvoetballers Excelsior’31

Foto bij Nederlaag en een ABC’tje voor zaalvoetballers Excelsior’31

Nederlaag en een ABC’tje voor zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben een druk voetbalweekend achter de rug. Eerst werd er vrijdagavond uit bij SK Turkuaz in Deventer met 5-2 verloren. Maandagavond was er echter wel positief nieuws; uit bij de nummer twee ABC Hekwerk in Heerde viel er een 3-6 overwinning te noteren. 

Uit bij koploper SK Turkuaz speelde Excelsior’31 een van z’n beste wedstrijden van dit seizoen. Door een knappe individuele actie van Maarten Postma werd het 0-1. Na twee goals van SK Turkuaz was het Robert Kwintenberg die schitterend de 2-2 aantekende. Na een gele kaart van Gerald Keizer kon SK Turkuaz echter toch de 3-2 scoren; uiteindelijk werd het nog 5-2 toen Excelsior alles of niets ging spelen.

Samenvatting van deze wedstrijd is via de volgende link te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=FsovqJJ7HvU 

De volgende wedstrijd op maandagavond moest dan ook gewonnen worden om mee te blijven doen in de subtop, wat de jonge, ambitieuze ploeg van Excelsior’31 zo graag wil. Uit bij ABC Hekwerk kwam Excelsior’31 gemakkelijk op een 0-3 voorsprong bij de rust. Wat al vaker is gebeurd dit seizoen en waarvoor nadrukkelijk over werd gesproken gebeurde toch; de ruime voorsprong verdween als sneeuw voor de zon en in no-time stond het weer 3-3. Het was echter debutant Henk Lankamp die middels zijn tweede treffer Excelsior’31 weer op voorsprong bracht. Nadat ABC Herkwerk nog een rode kaart kreeg na een harde charge op Wim Brinks was de wedstrijd gespeeld en werd het uiteindelijk 3-6.

Komende donderdag speelt Excelsior’31 thuis voor de beker tegen Morado FC uit Nijmegen, om 20 uur in de Reggehal. Volgende week donderdag staat de thuiswedstrijd tegen Dynamo Lelystad (de huidige nummer drie) op het programma. 

Selectie en doelpuntenmakers tegen SK Turkuaz: 

Doelpunten: Maarten Postma, Robert Kwintenberg  

Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Maarten Postma, Robert Kwintenberg, Sander Kwintenberg, Tom Kamphuis, Wim Brinks 

Selectie en doelpuntenmakers tegen ABC Hekwerk:  

Doelpunten: Maarten Postma 2x, Henk Lankamp 2x, Wim Brinks, Robert Kwintenberg  

Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Jos Bruggink, Maarten Postma, Robert Kwintenberg, Henk Lankamp, Wim Brinks

Kalender icoon dinsdag 15 november 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers