Voetballers in actie tegen kinderkanker

Foto bij Voetballers in actie tegen kinderkanker

Voetballers in actie tegen kinderkanker

Op 7 januari 2012 speelt IJsselmeervogels de Thomas van de Groep memorial wedstrijd tegen Feijenoord. Thomas van de Groep kreeg landelijke bekendheid toen hij in november vorig jaar zijn droomwedstrijd speelde met zijn team tegen een team van neefjes en vriendjes.

Het sportpark was afgeladen en het werd een avond die een onuitwisbare indruk achterliet bij zowel Thomas als de familie en iedereen die aanwezig was.

Thomas overleed niet lang daarna op 11-jarige leeftijd.

De oefenwedstrijd tegen Feijenoord wordt gespeeld in het kader van de nagedachtenis van Thomas, de droomwedstrijd en de strijd tegen kinderkanker. Een strijd die diepe sporen trekt bij de kinderen die deze strijd moeten voeren en hun gezinnen en families.

De organisatie nodigt 500 eregasten uit voor deze wedstrijd. Allemaal kinderen en hun gezinnen die vochten of gevochten hebben tegen deze nare ziekte. Ze kunnen vanaf een verwarmde VIP tribune de wedstrijd beleven. De sporthal is ingericht voor ontvangst, het voorzien van eten en drinken, spel en muziek.

Wanneer u kinderen of gezinnen kent in uw omgeving die met kinderkanker te maken hebben of hebben gehad en deze wedstrijd willen bijwonen, zij kunnen zich opgeven bij de VOKK via het e-mail adres:  marinka.ernst@vokk.com

Graag vermelden met hoeveel kinderen, volwassenen u wilt komen.

De opbrengst van deze wedstrijd is bestemd voor de kanjerketting van de VOKK.

Kalender icoon maandag 28 november 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers