Excelsior'31 E8 kampioen!

Foto bij Excelsior'31 E8 kampioen!

Excelsior'31 E8 kampioen!

Zaterdag 26 november is E8 van Excelsior kampioen (4e klasse) geworden! Het team, dat getraind wordt door Jochem ter Harmsel en Devlin Roessink, raakte het afgelopen seizoen steeds beter op elkaar ingespeeld. Er wordt goed samen gespeeld en de teamspirit is top! Ook keeper, Ricardo Erdsieck, verdient een dikke pluim. Hij is pas dit seizoen als keeper begonnen, maar heeft al talloze klasse reddingen laten zien.

Door het winnen van de een na laatste wedstrijd tegen VCOW (8-0) was de strijd om het kampioenschap eigenlijk vorige week al beslist: Mochten onze jongens de laatste wedstrijd verliezen, dan zouden ze nog 45 doelpunten voor staan op de nummer 2. In opperste feeststemming vertrok het team dus afgelopen zaterdag naar PH in Almelo en speelde de laatste wedstrijd.

Gezien sommige uitslagen van PH werd er een zware strijd verwacht, maar onze jongens hadden het kampioensvirus al flink te pakken en trakteerden het meegekomen publiek op een mooie 12-1 overwinning.

Na de wedstrijd konden geheel terecht de champagneflessen ontkurkt worden en was het kampioenschap een feit. Jongens van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat.

Het team bestaat uit:
Julian Engberts
Ricardo Erdsieck
Koen Gerrits
Levi de Haan
Rutger Nijsink
Bart Nooteboom
Boaz Vriesema
Sander Wessels


 

Kalender icoon maandag 28 november 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers