Zaalvoetballers Excelsior’31 zakken diep weg in Putten

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 zakken diep weg in Putten

Woensdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij FC Putten met 5-2 verloren, na wederom een voorsprong in de rust van 2-1. Door deze nederlaag zakt Excelsior’31 naar de middenmoot in de Hoofdklasse.

Door afwezigheid van de geblesseerden Sander Kwintenberg, Agassi Daneljan en de zieke Wim Brinks waren Henk Lankamp en Niek Haase toegevoegd aan de selectie voor deze wedstrijd. Na een lange reis was er slechts tijd voor een korte warming-up en FC Putten scoorde dan ook uit de eerste aanval direct de 1-0. In no-time stond Excelsior’31 echter op voorsprong door een rebound van Maarten Postma en een individuele actie van Gerald Keizer. Na de rust speelde Excelsior’31 echter de slechtste helft van dit seizoen en kwam het op een 3-2 achterstand. Toen het alles of niets ging spelen werd het uiteindelijk nog zelfs 5-2 voor FC Putten.

Maandag 12 december speelt Excelsior’31 de laatste wedstrijd voor de winterstop. Het zal uit bij ZVD Koopman in Denekamp moeten proberen de eerste seizoenshelft met een overwinning af te sluiten om zodoende met een goed gevoel op de bruiloft van topkeeper Willard Baan te kunnen zitten.

5-2       FC Putten

Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Harmen van de Maat, Gerald Keizer, Maarten Postma, Robert Kwintenberg, Henk Lankamp, Niek Haase
Coach: Alidus ter Harmsel
Grensrechter: Jan Booms

Een samenvatting van deze wedstrijd -gemaakt door Jan Nijkamp- kunt u bekijken via de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=Cy_0vNU9Kis