Dennis Demmers komend seizoen aan de slag 'op' Urk

Foto bij Dennis Demmers komend seizoen aan de slag 'op' Urk

Dennis Demmers komend seizoen aan de slag 'op' Urk

* Klik hier voor een interview met Dennis Demmers, op RTV Flevoland

* Bron: klik hier
Het bestuur van sv Urk maakt bekend dat Dennis Demmers, de huidige trainer van Topklasser Excelsior’31, per ingang seizoen 2012/2013 is benoemd tot hoofdtrainer. Hij volgt na dit lopende seizoen de vertrekkende Jan Schulting op als trainer van Urk 1.

Urk zocht naar een ervaren hoofdtrainer die zo mogelijk meerdere jaren ervaring had in de hoofdklasse. Dit ter aanvulling op de relatief onervaren en jeugdige groep uit eigen kweek. Het bestuur van sv Urk is zeer content met de komst van de nieuwe trainer en denkt met de nieuwe hoofdtrainer meer gevonden te hebben dan men in eerste instantie zocht.



Dennis Demmers is 36 jaar, woonachtig en werkzaam in Deventer, en reeds vele jaren actief als hoofdtrainer. De laatste vier seizoenen is hij werkzaam als hoofdtrainer bij Topklasser Excelsior’31 uit Rijssen. Met dit team is hij in 2009/2010 kampioen geworden in de Hoofdklasse C. Afgelopen seizoen is Excelsior’31 als 5e geëindigd in de topklasse en momenteel staat men stabiel in de middenmoot. In de jaren hiervoor is Dennis Demmers actief geweest als hoofdtrainer bij SVZW uit Wierden en Berkum uit Zwolle. Ook met deze teams heeft hij uitstekende resultaten geboekt, waaronder meerdere kampioenschappen.

In 2010 is Dennis Demmers nog uitgeroepen tot de beste amateurtrainer van Nederland en ontving hij de prestigieuze Rinus Michels Award.

Voorzitter Gerrit Meun: “Wij denken dat Dennis de ideale man is om de door Jan Schulting gelegde basis verder uit te bouwen en door te ontwikkelen. Met zijn werkwijze en benadering van het voetbal kan hij naar onze overtuiging de spelers stimuleren en helpen om zich te blijven verbeteren. Dat is ook de opdracht die we hebben meegegeven. Er zit genoeg potentieel in deze groep en ook bij de aanvulling van onderaf ziet het er goed uit. Voor Dennis de uitdaging om daar het maximale uit te halen”.

 

Kalender icoon maandag 19 december 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers