Unieke App ideaal voor (niet) voetballers, supporters én ouders jeugdspelers!

Foto bij Unieke App ideaal voor (niet) voetballers,  supporters én ouders jeugdspelers!

Unieke App ideaal voor (niet) voetballers, supporters én ouders jeugdspelers!

Tip voor alle @excelsior31 leden: uitleg hoe Team Assist werkt, ingesproken door niemand minder dan Jack van Gelder, klik hier 

Wat is Team Assist?
Team Assist is dé gratis rijschema assistent van Volkswagen voor alle amateur voetballers van Nederland!

Ben je coach, voetbal je zelf, of heb je kinderen die voetballen?
Team Assist biedt jou een rijschema en het overzicht van alle te spelen wedstrijden, rechtstreeks vanuit de KNVB. Zo beschikt Team Assist altijd over de laatste stand van zaken, en weet je dus altijd waar je moet spelen, en belangrijker, wie er moet rijden.

Veel gestelde vragen:

Wat is Team Assist?
Team Assist is een rijschema assistent voor jouw voetbalteam. In dit schema kan je precies zien wie erbij is, wie er moet rijden, waar naartoe en wanneer. Op basis van de beschikbaarheid van de teamleden en rijders genereert Team Assist voor iedere wedstrijd een nieuw schema.

Hoe werkt Team Assist?
Na inschrijving van je team weten wij precies wat het programma is. Dit wordt automatisch doorgegeven vanuit de KNVB. Wordt een wedstrijd vanuit de KNVB afgelast? Dan ontvang je hierover een update en wordt het schema automatisch aangepast.

Voor wie is Team Assist?
Team Assist is voor spelers, coaches, trainers, voetbalouders en vrijwilligers. Ben je betrokken bij een team? Meld je dan aan. De beheerder van het team waar jij je voor aanmeldt moet jouw inschrijving goedkeuren. Vanaf dat moment word je meegenomen in het rijschema (als je hebt aangegeven dat je kunt rijden).

Hoe werkt Team Assist?
Na inschrijving van je team weten wij precies wat het programma is. Dit wordt automatisch doorgegeven vanuit de KNVB. Wordt een wedstrijd vanuit de KNVB afgelast? Dan ontvang je hierover een update en wordt het schema automatisch aangepast.

Is Team Assist gratis?
Ja, aan het gebruik van Team Assist zijn geen kosten verbonden. Ook de app is gratis. De kosten voor het mobiele data verbruik zijn echter niet inbegrepen.

Ik heb geen auto. Is Team Assist dan ook nuttig voor mij?
Wanneer je geen auto hebt is het juist belangrijk dat jij je ook aanmeldt. Vergeet dan niet in de aanmelding op te geven dat je nooit kunt rijden. Zo weet de beheerder van jouw team exact hoeveel mensen vervoerd moeten worden naar een uit-wedstrijd.

Hoe werkt het rijschema?
Het rijschema wordt gevuld op basis van de beschikbaarheid die je hebt ingevuld. Afhankelijk van je rij-intentie en hoe vaak je al gereden hebt deelt Team Assist het rijschema voor jouw team in.

Waar komen de updates vandaan?
De updates in het westrijdschema worden rechtstreeks geplaatst vanuit de KNVB. Zo heb je altijd een actueel programma voor jouw team.

Werkt Team Assist ook op mn mobiel?
Ja, de Team Assist site is ook geschikt voor mobiele toestellen. Beschik je over een Iphone of Android toestel? Download dan de app in de appstore of marketplace.

Hoe kom ik aan de app?
De mobiele app voor Team Assist kan je downloaden via de Appsstore (voor de Iphone) of via Marketplace (Android).

Ik heb voetballende kinderen. Kunnen zij ook Team Assist gebruiken?
Je kinderen kunnen of zelf hun account beheren, of jij kunt jouw kinderen en hun teams toevoegen aan jouw account. Het voordeel van de accounts van je kinderen beheren is dat je het overzicht hebt van alle wedstijden.

Kan ik ook mijn aanwezigheid doorgeven via Team Assist?
Onder de tab 'Wedstrijden' staan jouw aanwezigheid voor de wedstrijden die bekend zijn. Team Assist gaat er van uit dat je als speler altijd aanwezig bent tenzij je dit anders aangeeft. Je hoeft alleen te laten weten hoe je naar de uitwedstrijd gaat. Dit kan ook eenvoudig via de apps worden doorgegeven.

Hoe meld ik mijn teamleden aan?
Wanneer je teamleden wilt uitnodigen voor Team Assist dan kan je dat doen onder 'Instellingen/Teamleden'. Vul de voornaam en het email adres in van de speler die je wilt toevoegen en hij/zij ontvangt dan een uitnodiging voor jouw team via de e-mail.

Van wie is Team Assist?
Team Assist is een initiatief van Volkswagen Nederland in samenwerking met de KNVB.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Je gegevens worden alleen gebruikt om de route te berekenen naar de uitwedstrijd.

Hoe word ik beheerder?
Degene die zich als eerste van het team aanmeldt word automatisch beheerder. Wil je liever geen beheerder zijn? Nodig dan andere teamleden uit en maak hen beheerder. Dit doe je allemaal onder 'Instellingen'.

Hoe voeg ik een beheerder toe?
Onder 'Instellingen' kun je als beheerder andere teamleden beheerder maken.

Hoe wissel je van beheerder?
De beheerder kan andere beheerders toevoegen door onder 'Instellingen' een beheerder toe te voegen. Het is verstandig om meerdere mensen beheerder te maken van een team. Zo kan je gebruik blijven maken van Team Assist ook als een van de beheerders op vakantie.

Hoe krijg ik de gratis navigatie update?
Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een link zodat je de updates kunt downloaden. Deze kan je zelf eenvoudig installeren. Instructies worden geleverd bij het bestand.

Kan ik mij ook aanmelden als ik niet voetbal maar wel wil rijden?
Om je als rij-ouder of vrijwilliger op te geven dien je te kiezen voor de ouder/begeleider optie. Zo weet het systeem dat je kunt rijden, maar dat je geen speler bent.

Wat voor berichten verstuurt Team Assist?
Als het jouw beurt is om te rijden, ontvang je een bericht waarin je moet bevestigen of je aanwezig bent bij de komende uitwedstrijd. Dit kan via de site of via de mobiele apps. Als alle rijders bekend zijn ontvangen deze de route naar de uitclub.

Ik heb me per ongeluk voor het verkeerde team aangemeld. Wat nu?
Na inloggen kun je (rechtsboven) klikken op "Mijn Teams". Je krijgt dan een lijst te zien van alle teams waar je voor aangemeld en geaccepteerd bent. Kies het team kiezen waarvoor je je wil afmelden.
Je ziet dan een scherm met een tabblad "Teamleden". Daar zie je een lijst met alle teamleden, waar jij ook tussen staat.

Achter je naam staat een pictogram van een vuilnisbakje. Als je daar op klikt kun je jezelf uit het team verwijderen.

Download hier Team Assist, op je I-phone of je mobiele (Android) telefoon

 

Kalender icoon zondag 25 december 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers