Excelsior'31 D1 na rust 'ruim' langs PH D1 (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 D1 na rust 'ruim' langs PH D1 (samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 D1 speelde afgelopen zaterdag haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop.

De mannen van Arno Slagman en Jan Spenkelink versloegen PH Almelo D1, met 6-1.

Klik op de TV voor een 'uitgebreide' samenvatting van dit duel, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis.

Na zo'n 20 minuten zette Jasper Veltkamp, Excelsior'31 D1 op een 1-0 voorsprong. Excelsior'31 D1 dacht met een 1-0 voorsprong de rust in te gaan, maar PH D1 scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker.

10 minuten na rust kwam de doelpuntenmachine van Excelsior'31 D1 op gang. Binnen 8 minuten scoorden de Rijssenaren 3x.

Eerst was het een speler van PH D1 die een bal in eigen doel werkte, vervolgens scoorden Tycho ter Steege en Mark van Pijkeren (vrije trap) Excelsior'31 D1 na een 4-1 voorsprong. Deze voorsprong werd in de laatste 2 minuten uitgebouwd, een penalty van Gerald Pas en een doelpunt van Mark van Pijkeren zorgden voor een 6-1 eindstand.

Door deze ruime overwinning stijgt Excelsior'31 D1 2 plekken op de ranglijst, naar de 7e plek.