Foto's en verslag SC Enschede E1 - Excelsior'31 E1 (2-1)

Foto bij Foto's en verslag SC Enschede E1 - Excelsior'31 E1 (2-1)

Foto's en verslag SC Enschede E1 - Excelsior'31 E1 (2-1)

Dit weekend werden er foto's geschoten bij: SC Enschede E1 - Excelsior'31 E1.

Klik hier voor een promo



SC Enschede E1 - Excelsior'31 E1 (73 foto's)
Verslag door coach Ninos Baysoy
Opstelling Excelsior'31 E1:
Tim Schulenburg, Philip van Horssen, Nick Schuitert, Mart Zwiers, Daan Slots, Jarmo Twellaar, Jesse Baan.
Wissels: Tijmen Agteresch en Julian den Butter



Hoofdklasser Excelsior’31 E1 kwam op bezoek bij Sc Enschede die ook uitkomen in de hoofdklasse en die daarin bovenin meedraaien. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om een nieuw teamorganisatie te proberen. We probeerden voor het eerst om met 2 echte middenvelders te spelen en dat zou betekenen dat er 1 aanvaller op het middenveld zou moeten spelen.
In het begin van de wedstrijd kwam dit er redelijk uit.



We waren veelal gevaarlijk door goed voetbal te spelen en we domineerden dan ook vaak op het middenveld. De kansen die we kregen werden niet afgemaakt en daardoor kwam Sc Enschede er af en toe gevaarlijk uit, vooral met de lange bal waar wij achterin veel moeite mee hadden. We kwamen daarom ook tot een 1-0 achterstand. Door miscommunicatie en het niet vooruit verdedigen zorgde ervoor dat Sc Enschede op een 1-0 voorsprong kwam.



Hoewel wij vooral de eerste helft de betere waren was het Sc Enschede dat 1-0 voorstond. Voorin konden we niet ons spelletje spelen mede doordat we anders hebben gespeeld, maar ook ontbrak het aan vechtlust. Op een gegeven moment was het Julian den Butter die uit het niets van een behoorlijke afstand scoorde. Julian die dit met regelmaat doet en daar ook regelmatig uit scoort, werd hier beloond door zijn goede schot. In de 2e helft was het helaas niet al te best qua spel wat we lieten zien.



De basishandelingen gingen al verkeerd en we waren niet zelfverzekerd over ons spel, waardoor Sc Enschede wederom op voorsprong kwam door wederom een miscommunicatie bij ons achterin. Dit hadden wij niet verwacht, daarom veranderde we de teamorganisatie tot ons oude speelwijze en we probeerden nog d.m.v. goed voetbal tot minimaal een gelijkspel te komen. Helaas had ik het gevoel dat we er niet meer in geloofden en echte grote kansen hadden we ook niet. Hierdoor verliezen wij wederom een oefenwedstrijd.

Conclusie van de wedstrijd was dat we een nieuwe speelwijze uitprobeerden en dat het o.a. daarmee te maken hadden dat we niet ons spelletje speelden. Er is echter geen reden om paniek te zaaien. We hadden een mindere dag en we probeerden wat nieuws uit.

Volgende week zaterdag is er wederom een oefenwedstrijd gepland tegen Hulzense Boys E1 en dan hebben we weer wat goed te maken door goed voetbal te laten zien en om de echte wil te hebben om te winnen.

Foto's zijn ook hier terug te vinden, www.oypo.nl/santheman

Kalender icoon vrijdag 20 januari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers