RIVO 1 sportploeg van het jaar (Excelsior'31 2 valt buiten de prijzen)

Foto bij RIVO 1 sportploeg van het jaar (Excelsior'31 2 valt buiten de prijzen)

RIVO 1 sportploeg van het jaar (Excelsior'31 2 valt buiten de prijzen)

Bron: klik hier 



RIJSSEN / HOLTEN - Taekwondoka Caner Sucuoglu, in 2011 Nederlands kampioen bij de junioren, is vrijdagavond uitgeroepen tot sportman van het jaar van de gemeente Rijssen-Holten.

Hij kreeg de maximale score van de jury. In november werd Sucuoglu nog tweede bij het internationale taekwondo-toernooi ’Residence Open’.
 
Naast Sucuogle waren triatleten Omar Cornelis en Pim ten Brinke voor de titel genomineerd. Bij de vrouwen werd handbalster Nancy Gerritsen uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. In 2011 werd ze met MizuWaAi-Dalfsen handbalkampioen van Nederland. Volgens de jury was zij de grote inspirator van het team. 
 
Bij de jaarlijkse Sportverkiezing Rijssen-Holten in Lucky Rijssen kreeg volleybalteam RIVO Heren 1 vrijdagavond de prijs voor beste sportploeg. De titel van meest talentvolle sportploeg ging naar RIVO Meisjes C1. Zij wonnen vorig jaar het NK.
 
Motorsporter Mike Bolink werd uitgeroepen tot jeugdig sporttalent. In de klasse 85cc grote wielen veroverde hij het afgelopen jaar de Europese titel. Sporter Benno Braamhaar won de titel ’senior sporter van 2011’. Niet verwonderlijk, want hij was de enige genomineerde in deze categorie.
 
 
Kalender icoon vrijdag 27 januari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers