Zaalvoetballers Excelsior’31 2 te sterk voor Oranje Nassau 1 (samenvatting geplaatst)

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 2 te sterk voor Oranje Nassau 1 (samenvatting geplaatst)

Zaalvoetballers Excelsior’31 2 te sterk voor Oranje Nassau 1 (samenvatting geplaatst)

Afgelopen donderdagavond wisten de zaalvoetballers van Excelsior’31 2 met 4-2 te winnen van Oranje Nassau 1 uit Almelo. De wedstrijd werd (zie samenvatting) aangekondigd door onze eigen Ryan Eertink Smeets. Dit deed hij erg overtuigend, waarvoor onze dank.

Het werd een attractieve wedstrijd, waarin Excelsior’31 2 afstapte van het vaste afwachtende strijdplan en vanaf het begin probeerde druk te zetten. Oranje Nassau 1 bevindt zich in de lagere regionen en wist niet goed met de druk om te gaan. Dit resulteerde in een comfortabele 4-0 voorsprong, waarin verdediger Harmen Baan uitblinker was en twee doelpunten voor zijn rekening nam. Bij het eerste doelpunt had hij beide palen nodig, wat op zich knapper is dan de bal er gewoon inschieten. Arend Baan en Tom Kamphuis namen de andere twee treffers voor hun rekening.

Op het eind van de wedstrijd verzuimde Excelsior’31 2 door te drukken en de score te vergroten en kwam Oranje Nassau 1 nog terug tot 4-2.

Al met al was het een goede en nuttige wedstrijd waarin bleek dat het tegen dit soort tegenstanders ook zin heeft vanaf het begin druk te zetten. Excelsior’31 2 zet zijn ongeslagen reeks van de laatste maanden voort. De tweede plaats lijkt een zekerheid en de druk op koploper Excelsior’31 3 wordt steeds verder opgevoerd, wat de competitie in de 1e Klasse O spannend houdt.

Verslag: met dank aan Gerard ten Berge
Samenvatting: met dank aan Jan Nijkamp (www.multi-video.nl)

STAND 1E KLASSE O


 

Kalender icoon zaterdag 11 februari 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers