Sponsorcommissie draait op volle toeren

Foto bij Sponsorcommissie draait op volle toeren

Sponsorcommissie draait op volle toeren

In slechte tijden is een goed netwerk van groot belang. Veel contactmomenten met veel andere sponsoren maakt dat het, zeker in deze lastige tijden van economische crisis, extra de moeite waard is om toe te treden tot het belangrijke netwerk dat Excelsior 31 iedereen te bieden heeft !

Wij zijn als club dan ook zeer vereerd met het feit er weer twee bedrijven zijn toegetreden tot ons sponsorcollectief.


 

Als GOUDEN SPONSOR verwelkomen wij het bedrijf Kleentec van Bas Niemeijer uit Rijssen.

"Kleentec BV is gevestigd in Rijssen (Overijssel) alsmede in Helmond (Brabant). Vanaf hier worden een 250-tal reinigingspecialisten aangestuurd. Kleentec BV is verdeeld in 4 divisies met elk hun eigen specialisme. Deze 4 divisies zijn de voedselverwerkende industrie, diervoederindustrie en gevel- alsmede vloer- en glasonderhoud. Zij onderscheiden zich in de markt door de hoge servicegraad alsmede korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen zij snel en adequaat reageren op vragen uit de markt."





Meer info over het bedrijf is te lezen op ons sponsorpagina of via de website www.kleentec.nl. 


 

 Als ZILVEREN SPONSOR verwelkomen wij het bedrijf Teunis uit Rijssen.


"TEUNIS RIJSSEN B.V. begon in 1961 als reparatiebedrijf van starters, dynamo's en brandstofpompen. Daarnaast heeft het bedrijf zich door de jaren heen ook geprofileerd als toeleverancier en installateur van de meest uiteenlopende materialen, die zowel afzet vinden in de landbouwmechanisatie, garagebedrijven, transportbedrijven, bouwbedrijven, carroseriebedrijven, schoonmaakbedrijven als in de kleine en grote industrie. "





Meer info over het bedrijf is te lezen op ons sponsorpagina of via de website www.teunis.nl. 

Kalender icoon dinsdag 21 februari 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers