(samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 B1 moet zich na verlenging gewonnen geven en komt volgend seizoen uit in de 4e Divisie

Foto bij (samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 B1 moet zich na verlenging gewonnen geven en komt volgend seizoen uit in de 4e Divisie

(samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 B1 moet zich na verlenging gewonnen geven en komt volgend seizoen uit in de 4e Divisie

Excelsior'31 B1 - Hoogezand B1 2-3 (1-1)

In de loop van het weekend volgt een verslag van coach Bram Freie
 
* Klik hier voor 246 foto's (copyright www.excelsior31.nl) 


* Het ontstaan van de 1-0 voor Excelsior'31 B1, gescoord door Wouter Smit

* Klik op de TV voor een uitgebreide samenvatting (in HD) van 'Excelsior'31 B1 tegen Hoogezand B1', gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis



1-0 Wouter Smit
1-1 Hoogezand
2-1 Marco ten Bolscher
2-2 en 2-3 Hoogezand



Terwijl Marco ten Bolscher (midden) de Hoogezand doelman 'nuttig' hindert, kan Wouter Smit de bal vrij in koppen, 1-0

Excelsior'31 is vanwege de 3-2 nederlaag tegen Hoogezand uitgeschakeld in de nacompetitie en komt daardoor volgend seizoen uit in de (nieuw op te richten) 4e Divisie.



Deze Hoogezand aanvaller was een ware plaag voor de Excelsior'31 B1 defensie en scoorde de 2-2 en 2-3. En dat zónder spiekbriefje...

Over 90 minuten (plus verlenging) was Hoogezand B1 de betere ploeg, zo mag gerust de conclusie zijn



De spelers van Excelsior'31 B1 lagen er na afloop van de verlenging verslagen bij...

Excelsior’31 B1 in spectaculair duel uitgeschakeld in nacompetitie
Verslag door coach Bram Freie
Excelsior’31 B1 eindigde dit jaar op de 5e plaats in de 3e divisie, maar doordat de eerste periode werd overgenomen van kampioen SC Enschede B1 speelde men nacompetitie voor promotie. De 3e divisie zal grotendeels overgaan in de nieuw te vormen 4e divisie. De 2e divisie zal de 3e divisie gaan vormen.

Bij winst in deze nacompetitie mocht B1 in de 3e divisie blijven uitkomen samen met kampioen SC Enschede en nummer 2 ASV Dronten.

Door het verlies tegen Hoogezand B1 zal dit echter helaas niet doorgaan en zal B1 volgend jaar uitkomen in de nieuw te vormen  4e divisie samen met bijna alle overige teams uit de huidige 3e divisie. Hoogezand B1 en Sparta Enschede B1 zullen in de finale van de nacompetitie gaan uitmaken wie er volgend jaar in de 3e divisie mag gaan spelen.

Excelsior’31 B1 trad in de thuiswedstrijd tegen Hoogezand B1 aan met de volgende spelers:
Robin Ligtenberg, Kevin Jansen, Jurriaan Seppenwoolde, Ronald Brinkman,  Jord Jansen, Wouter Dittrich, Devid Michiels, Wouter Smit, Ties ten Barge (70. Benjamin Cagri), Marco ten Bolscher, Dick Jan Goorman (55. Patrick Smelt)

Afwezig waren Mark Breukink (blessure), Tijs Theijink (blessure) en Rik Willems (blessure).

Verslag van de wedstrijd:

In de verlenging toonden we veerkracht door al in de 4e minuut na een fout van de keeper van Hoogezand de 2-1 te maken. Marco ten Bolscher gaf het laatste tikje op aangeven van aanvoerder Devid Michiels. In de 10e minuut werd de prima spelende Kevin Jansen uitgespeeld door een buitenspeler van Hoogezand en Kevin haalde hem vervolgens onderuit net buiten het strafschopgebied.

Hoogezand kreeg een vrije trap en Kevin zijn 2e gele kaart en dus rood. We moesten de laatste 15 minuten van de verlenging met 10 man verder. De vrije trap werd weggekopt, maar de rebound werd onhoudbaar binnengeschoten. In de 2e helft van de verlenging konden we ons met 10 man alleen maar beperken tot verdedigen en werd de druk op het doel van Robin steeds groter.

Enkele hachelijke situaties leverden geen doelpunten op, maar  uiteindelijk maakte Hoogezand toch de 2-3. Met 10 man kon dit, met nog een paar minuten op de klok, niet meer recht getrokken worden.

Over 2 wedstrijden gezien een terechte winnaar. Hoogezand heeft de betere kansen gehad en beschikt over een uitstekend team. Wij wensen hen via deze weg succes toe in de volgende ronde.

Hiermee is voor Excelsior’31 B1 een einde gekomen aan een mooi seizoen. Geen einde waarop we gehoopt hadden, maar uiteindelijk kunnen we trots terug kijken op dit seizoen en de manier waarop we ons dit jaar als team hebben laten zie. In de echte topduels hebben we het enkele keren nipt af moeten leggen op basis van wat slimmigheden, wat individuele kwaliteit en ook de factor geluk was in deze wedstrijden niet altijd aanwezig.

Maar over het geheel genomen waren het leuke, attractieve wedstrijden waarin we groei hebben laten zien.

Ik wil iedereen via deze weg bedanken voor dit prachtige jaar. Tonny Meulenkolk, Wim Willems en Hans Siemerink bedankt voor de steun en alle werkzaamheden die jullie voor ons team hebben verricht dit jaar! Uiteraard alle spelers ontzettend bedankt voor jullie inzet, saamhorigheid, leergierigheid en gezelligheid. Ook al onze trouwe supporters bedankt voor jullie geweldige steun!

Namens Excelsior’31 B1, iedereen een hele fijne zomer toegewenst!

Bram Freie
Trainer/ Coach Excelsior’31 B1

 

 

 

 

 

Kalender icoon zaterdag 19 mei 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers