Deltics Derby Days krijgt vorm

Foto bij Deltics Derby Days krijgt vorm

Deltics Derby Days krijgt vorm

De organisatie van Derby Days heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om er op zaterdag 4 augustus een topevenement van te maken. Met ingang van 19 juni van dit jaar is Deltics de hoofdsponsor van Derby Days.  Het nieuwe voetbalinitiatief gaat nu verder onder de naam Deltics Derby Days en wordt voor de eerste keer georganiseerd in Oldenzaal op Sportpark Vondersweijde.

Op zaterdag 4 augustus strijden de beste amateurclubs uit de regio tegen elkaar tijdens dé seizoensopening van het Twentse amateurvoetbal. Het Hengelose bedrijf Deltics, dat gespecialiseerd is in IT-infrastructuren en datacenter oplossingen,  was direct enthousiast en ziet zelfs kansen voor Derby Days in heel Nederland:

‘Derby Days is een fantastisch initiatief waarmee het amateurvoetbal in Twente een geweldige seizoenstart krijgt. Wij herkennen ons in het enthousiasme, de nuchterheid en professionele aanpak van de organisatoren en zijn trots om als hoofdsponsor samen de uitdaging aan te gaan!’, aldus Eric van Otten, algemeen directeur van Deltics.

KVV Quick’20, HHC Hardenberg, HSC’21, Rigtersbleek en Excelsior’31 strijden op zaterdag 4 augustus op het prachtige hoofdveld van Sportpark Vondersweijde om het ‘kampioenschap van Twente’. Ieder team speelt tegen elkaar en de wedstrijden duren 30 minuten. Naast winst of gelijkspel krijgen de teams ook een punt per doelpunt. ‘Met Deltics Derby Days hopen we hiermee voor veel spektakel en entertainment te zorgen’, aldus Bart van Essen, één van de organisatoren van Derby Days. 

Behalve het prestatievoetbal zijn er allerlei leuke activiteiten. Kinderen kunnen met Rising Stars ervaren hoe profvoetballers leven. Ze krijgen clinics van de Voetbalacademie FC Twente, een echte sportmaaltijd en worden de hele dag behandeld als echte sterren. De inschrijving is inmiddels geopend op de website: www.derbydays.nl.

Daarnaast spelen G-voetballers een 4-tegen-4 toernooi en zal de FC Twente Kidsclub aanwezig zijn om er samen een fantastisch Twents voetbalfeest van te maken. Het programma is aantrekkelijk voor iedereen, van jong tot oud en biedt een fantastisch dagje uit voor het hele gezin. Vanaf de deelnemende clubs wordt er busvervoer aangeboden.

Het voetbalevenement is gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

De video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TjVRRPmFSs4

Inschrijven? http://www.derbydays.nl/

 

Kalender icoon donderdag 21 juni 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers