Zaalvoetballers Excelsior'31 nipt ten onder tegen 1e divisionist ZVO/Schutte Info

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior'31 nipt ten onder tegen 1e divisionist ZVO/Schutte Info

Zaalvoetballers Excelsior'31 nipt ten onder tegen 1e divisionist ZVO/Schutte Info

De zaalvoetballers van Excelsior'31 hebben gisteravond in Ommen een oefenwedstrijd tegen ZVO/Schutte Info met 6-5 verloren. Ondanks het verlies, een prima resultaat tegen een ploeg die afgelopen seizoen promotie naar de Eredivisie net is misgelopen.

Voor ZVO/Schutte Info stond de wedstrijd in het teken van het afscheid van een aantal spelers en voor Excelsior'31 een mooi moment om verschillende spelers op dit niveau te laten voetballen. Van de basis van afgelopen seizoen waren alleen keeper Willard Baan, Gerald Keizer en Sander Kwintenberg van de partij. Lennart v/d Maat en Batista Labobar (beiden afgelopen seizoen actief in het 4e), Gerard ten Berge (afgelopen seizoen actief in het 2e) en nieuweling Gilano Samangoen vulden de ploeg deze avond aan.

Vanavond (21 juni) speelt de zaalvoetbalselectie thuis om 20:00 uur tegen een team bestaande uit o.a. verschillende spelers van HHC 2 veld die aankomend seizoen in de zaal gaan voetballen. Aan Excelsior'31 zijde zullen deze avond andere spelers actief zijn dan de selectie die gisteravond in Ommen speelden.

Volgende week donderdag (28 juni) zullen er nog in te plannen wedstrijden gespeelt gaan worden voor verschillende selectiespelers, waarna in het weekend de technische commissie van de zaal de selectie indeling voor aankomend seizoen bekend zal maken. 

Kalender icoon donderdag 21 juni 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers