Trainingskamp boeken, dankzij samenwerking Excelsior'31 en 4 sterren hotel

Foto bij Trainingskamp boeken, dankzij samenwerking Excelsior'31 en 4 sterren hotel

Trainingskamp boeken, dankzij samenwerking Excelsior'31 en 4 sterren hotel

RIJSSEN - Onlangs is het Top Support sponsorcollectief van Excelsior’31 uitgebreid met Fletcher Hotel -Restaurant Sallandse Heuvelrug. Het begin van een unieke samenwerking, tussen de horecaonderneming en de ambitieuze voetbalclub uit de Topklasse. 



Immers, vanaf 1 juli kunnen zowel amateurclubs als Betaald Voetbal Organisaties hun trainingskamp boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Dit biedt voetballers de mogelijkheid gebruik te maken van het talrijke aantal faciliteiten dat het hotel biedt en is er alle ruimte voor een intensief trainingskamp, op de accommodatie van Excelsior’31. 

Topklasser Excelsior’31 heeft de beschikking over in totaal 8 wedstrijd- en trainingsvelden (waaronder twee kunstgrasvelden), een fonkelnieuwe tribune en een schitterend  sportcomplex. Gelegen in het fraaie natuurgebied ‘Het Schwarzwald’ mag het sportpark De Koerbelt gerust een pareltje worden genoemd. Eén van de fraaiste, op Topklasseniveau.

Op een steenworp afstand van het sportpark De Koerbelt van Excelsior’31 vindt men het sfeervolle 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug, op het hoogste punt van ‘De Rijsserberg’. Op loopafstand van zowel het natuurgebied ‘De Borkeld’ als ‘Het Schwarzwald’.

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug heeft de beschikking over luxe kamers, een aantal exclusieve suites, multifunctionele vergaderzalen (met een maximum capaciteit tot 250 personen), gezellige bars, een sauna, solarium, verwarmd binnenzwembad, bowlingbanen en een all-weather tennisbaan. En, last but not least, een uitstekend culinair restaurant, waar het prettig vertoeven is en men kan genieten van de exquise delicatessen die in de keuken van het hotel-restaurant worden bereid..

Hotelmanager Jorieke Liedenbaum, van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug, is uitermate enthousiast over de samenwerking met Topklasser Excelsior’31. ‘Al jaren ontvangen wij met enige regelmaat clubs uit het betaalde voetbal, die in het weekend hun wedstrijd spelen bij FC Twente of Heracles Almelo.’

‘Bij ons hotel vindt men de rust en kunnen de spelers zich volledig focussen op de wedstrijd. Onze gasten komen graag terug. ‘Bij ons víndt men wat men elders zóekt’, zeg ik wel eens. Gasten kunnen bij ons immers heerlijk ontspannen, in een gemoedelijke sfeer en unieke omgeving.’ 

Wie meer wil weten over de trainingskampen, die Excelsior’31 en Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug samen organiseren kan een brochure aanvragen via de website van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. 

Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug maakt deel uit van de Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels, deze zijn bij de Zoover Awards uitgeroepen tot populairste hotelketen van 2012.

Contactgegevens Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug:
Burgemeester Knottenbeltlaan 77 in Rijssen
Tel. 0548 - 516 900
E-mail info@hotelsallandseheuvelrug.nl
Website www.hotelsallandseheuvelrug.nl

E-mail: info@excelsior31.nl
Website www.excelsior31.nl

Kalender icoon vrijdag 27 juli 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers