Clubhuis Excelsior'31 opnieuw bezocht door dievengilde

Foto bij Clubhuis Excelsior'31 opnieuw bezocht door dievengilde

Clubhuis Excelsior'31 opnieuw bezocht door dievengilde

In de nacht van maandag op dinsdag heeft het clubhuis van Excelsior'31 bezoek gehad van ten minste één inbreker. Naast het aanrichten van een enorme ravage, het beschadigen van talloze deuren en ontwrichten van zo goed als iedere archiefkast zijn er door de heren / dames van het inbrekersgilde de nodige sporen achtergelaten. Hoe slordig kun je zijn...

Sporen die mogelijk kunnen leiden tot aanhouding van dergelijk gespuis, dat andermans eigendom op ondubbelzinnige wijze betreedt en vernielt.

Op dit moment is bekend dat de volgende items zijn ontvreemd:
1x beamer, voor wedstrijdanalyses. Zonder (het niet ontvreemdde) 'whiteboard' kan men overigens helemaal niets, met deze beamer.

1x Canon 40D digitale camera
1x Canon 70-200 mm telelens met stabilisator
1x Canon groothoeklens 55 mm met stabilisator
1x camerakoffer
1x batterygrip, met 4 accu's
1x geheugenopslag kaartje 16 Gyg
1x geheugenopslag kaartje 4 Gyg

Verder:
1x HP laptop
1x Canon 400D digitale camera
1x Canon groothoeklens 55 mm met stabilisator
1x camera draag-etui
set accessoires (2 oplaadaccu's, 1x geheugenkaartje 4 Gyg)

Ook in de nacht van dinsdag op woensdag kwamen dezelfde daders (zo is gebleken, op basis van sporen en DNA) terug. Dit keer om 4 platte TV-schermen mee te nemen. Een missie waarbij de heren / dames van het inbrekersgilde gestoord werden en de buit uiteindelijk 'achter' lieten.

In de omgeving van het clubhuis van goede buur SC Rijssen zijn twee afstandsbedieningen teruggevonden, die de daders bij hun vlucht 'loosden'.

Bent u woonachtig in de omgeving van het sportpark, bijvoorbeeld aan de Turfweg, en mocht u de afgelopen nachten  onverhoopt iets opvallends hebben gemerkt, tussen 02.00 uur en 06.00 uur, laat het dan weten aan het bestuur van Excelsior'31.

Of stuur een mail naar info@excelsior31.nl

Ook wanneer u één van bovenstaande artikelen te koop wordt aangeboden, neem dan contact op met het bestuur van Excelsior'31.

Dat kan via Marktplaats zijn of via één van de vele forums, op internet.

Kalender icoon dinsdag 3 juli 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers