Cicek: ‘Ik ben helaas nog altijd niet helemaal fit’

Foto bij  Cicek: ‘Ik ben helaas nog altijd niet helemaal fit’

Cicek: ‘Ik ben helaas nog altijd niet helemaal fit’

Bron: klik hier
RIJSSEN - Excelsior’31 oefent zaterdag in Rijssen (aanvang 15.00 uur) tegen PEC Zwolle. De ontmoeting met de kersverse eredivisionist betekent ook een weerzien met Christiaan Cicek (23). De aanvaller uit Hengelo verruilde Excelsior nu bijna een jaar geleden voor Zwolle.
 
Hoe gaat het met je?
„Ik ben helaas nog steeds niet helemaal fit en hersteld na een langdurige blessure. Het gaat de goede kant uit, maar ik zit nog niet op honderd procent. Hopelijk verandert dat snel. Ik heb deze week al wel twee oefenduels gespeeld met Zwolle (waarin Cicek twee keer scoorde, red.), of ik tegen Excelsior meedoe is afwachten. Als ik eerlijk ben verwacht ik van niet. Natuurlijk zou het leuk zijn om tegen je oude ploeg in actie komen, maar de trainer geeft me waarschijnlijk rust en wil ook andere jongens aan het werk zien. Dan moet ik dus maar vanaf de kant toekijken.”
 
Wat verwacht je van komend seizoen? Wanneer is het jaar voor jou geslaagd?
„Ik hoop natuurlijk zoveel mogelijk speelminuten te maken in de eredivisie.”
 
Hoe reëel is dat? Vorig jaar, toen nog in de eerste divisie, moest je het doen met invalbeurten. Als je al mocht invallen.
„Ik kende een sterk begin bij Zwolle, maar raakte toen geblesseerd. Als dat niet was gebeurd, dan was het jaar waarschijnlijk heel anders verlopen. Na het seizoen heb ik een gesprek gehad met de trainer over het nieuwe jaar. Daarin gaf hij aan dat het zeker niet makkelijk voor me zou gaan worden, maar dat hij in de voorbereiding wel iedereen een kans zou geven.”
 
Maar kijk je ook verder dan PEC Zwolle?
„Als blijkt dat ik niet voorkomen in de plannen, dan sta ik open voor alles. Ik heb nog een eenjarig contract bij Zwolle en mag ook blijven, maar ik wil wel spelen dit jaar. Als dat niet bij Zwolle kan, dan maar bij een andere profclub. Maar er is nog niets concreets.”
 
Kalender icoon vrijdag 13 juli 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers