Terugblik op de Excelsior'31 Feestdag 2012 (foto's & filmverslag geplaatst!)

Foto bij Terugblik op de Excelsior'31 Feestdag 2012 (foto's & filmverslag geplaatst!)

Terugblik op de Excelsior'31 Feestdag 2012 (foto's & filmverslag geplaatst!)

Klik hier voor 104 foto's  (copyright www.excelsior31.nl) van de talrijke activiteiten, die Excelsior'31 zaterdag organiseerde, vanwege de jaarlijkse Feestdag. Met dank aan GeNie

Klik op de TV voor een uitgebreid filmverslag van de open dag bij Excelsior'31, via Excelsior'31 TV. Camera/Montage: Thijs Nieuwenhuis, interviews door Bert Bosschers.



Inderdaad! U leest het goed: het is de bedoeling dat jaarlijks een vergelijkbare Feestdag / Familiedag wordt georganiseerd.



Mama krijgt voetballes
Bron: klik hier 
RIJSSEN - De jongste voetballers van Excelsior '31 hebben zaterdagmorgen het kunstgras op sportpark De Koerbelt in gebruik genomen. Zij deden dat in een wedstrijd tegen de moeders. Hoezeer de sportieve dames hun best deden, ze konden het niet bolwerken tegen hun zoontjes, die met veel meer op het veld waren. De f'jes wonnen met 11 -0. Het enige doelpunt dat de moeders maakten, werd resoluut afgekeurd wegens hands. 


Tijdens de open dag van Excelsior '31 waren er allerlei activiteiten. Zo stond 's middags een wedstrijd tegen eredivisieploeg PEC Zwolle op het programma.

Het duel eindigde in 0-0.

 

Kalender icoon woensdag 18 juli 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers