(samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 nog niet klaar voor competitiestart Topklasse

Foto bij (samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 nog niet klaar voor competitiestart Topklasse

(samenvatting & foto's geplaatst!) Excelsior'31 nog niet klaar voor competitiestart Topklasse

Excelsior'31 - Go Ahead Eagles reserves / beloften 1-2 (rust 1-1)
1-0 Amanuel Isa
1-1 Teije ten Den (zie foto, boven)
1-2 Guyon Philips

Klik hier voor 130 foto's (copyright www.excelsior31.nl)



Bekijk hierboven een uitgebreide samenvatting (in HD) van het oefenduel, via Excelsior'31 TV. Gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interview door Bert Bosschers.



Scheidsrechter: Edward Wassink (21, uit Enter)
Toeschouwers: 200



Robert Wilens probeert oud-ploeggenoot Michel Gerritsen Mulkes de doorgang te beletten

Excelsior'31 heeft zaterdag een oefenwedstrijd tegen de reserves / beloften van Go Ahead Eagles onnodig verloren. De eerste helft ging min of meer gelijk op, met de betere kansen voor de thuisploeg. Na voorbereidend werk van Marco Aydin frommelde Amanuel Isa de bal langs de grabbelende Eagles goalie en zette Excelsior'31 daarmee halverwege de 1e helft op een 1-0 voorsprong.



John Lubbers kan net niet bij de bal, Eagle Teije Ten Den staat zo vrij als een vogeltje, om de gelijkmaker in te koppen

Lang heeft Excelsior'31 niet van de minimale voorsprong mogen genieten, toen Teije ten Den doel trof met het hoofd, nadat John Lubbers zich verkeek op een voorzet van de flank, 1-1. Na rust werd het er voor de toeschouwers niet aantrekkelijker op en verzandde de wedstrijd in een veredelde schaakpartij.



Excelsior'31 mocht zich na afloop aanrekenen dat het in de 2e fase amper een incidentele doelkans wist te creeëren.

Bovendien kreeg het vlak voor tijd het deksel op de neus, toen Guyon Philips de bezoekers met een fraaie lob 'op winst' zette. Kortom, min of meer een slechte generale voor de ouverture van de Topklasse, van komende zaterdag, thuis tegen GVVV.

a.s. Dinsdag speelt Excelsior'31 nog een laatste oefenwedstrijd, tegen 1e klasser DOS'37, met o.a. ex-Excelsioren Rob ten Hove, René Sikkelbein en Kenny Kroeze. 



Opstelling Excelsior'31: 
Arjan Kok, Kevin Siemelink (46. Dylan Vosskuhler), Andreas David (46. Maurice Bartelds), John Lubbers, Jan Borghuis, Amanuel Isa, Niek Davina, Dennis Rosink, Patrick Gerritsen, Robert Wilens en Marco Aydin (70. Hakim Ezafzafi).



Dennis Rosink heeft zijn opponent bijkans in de houdgreep



Een weerzien van twee ambitieuze coaches...



Bekijk hierboven een interview met Michel Gerritsen Mulkes voor de microfoon van Excelsior'31 TV. Hij vertelt over zijn eerste weken bij Go Ahead Eagles. Gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interview door Bert Bosschers.

 

 

Kalender icoon zaterdag 11 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers