Foto bij Van Dijkhuizen: 'We spelen weer voor Sinterklaas, in de slotfase' (samenvatting geplaatst!)

Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting (in HD) van dit duel door Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews door Bert Bosschers.

Excelsior'31 geeft zege uit handen
Bron: klik hier
NOORDWIJK - Topklasser Excelsior'31 heeft de vierde wedstrijd van dit seizoen gelijk gespeeld. In blessuretijd kwam Noordwijk terug tot 1-1. De Rijsenaren begonnen aanvallend met ondermeer enkele kansen voor Amanuel Isa. Ook Noordwijk liet van zich spreken, maar Excelsior-doelman Arjan Kok stond een treffer van de thuisclub in de weg.

Op slag van rust kwam Excelsior dan toch op 0-1. Denis Mahmudov, die in de ploeg was gekomen voor de geblesseerd geraakt Marco Aydin, scoorde.

Na rust drong Noordwijk aan, maar Excelsior hield aanvankelijk stand. Tot dat ene fatale moment in blessuretijd. In de 94e minuut zorgde Kees Tol ervoor dat Noordwijk alsnog langszij kwam: 1-1. De klap kwam hard aan bij Excelsior.

Noordwijk - Excelsior'31 1-1 (0-1)
44. Mahmudov 0-1
90.+4 Tol 1-1.