Zaalvoetballers Excelsior’31 beginnen seizoen met thuisoverwinning

Foto bij    Zaalvoetballers Excelsior’31 beginnen seizoen met thuisoverwinning

Zaalvoetballers Excelsior’31 beginnen seizoen met thuisoverwinning

De zaalvoetballers van Excelsior’31 zijn de nieuwe competitie uitstekend begonnen met een fraaie zege tegen SV Putten. In de vertrouwde Reggehal werd het uiteindelijk 6-3 in het voordeel van Excelsior’31, nadat het met de rust al met 2-1 leidde. De jonge ploeg van trainer/coach John Baas liet bij vlagen oogstrelend voetbal zien, al waren er ook momenten waarop het spel nog onrustig en slordig oogde.

Na een lange zomerstop waarin keeper Willard Baan van het eerste team en Daan Kreijkes van het derde team zich goed manifesteerden in de Lezerstour (de lezerscompetitie van de Twentsche Courant Tubantia van de Tour de France) werd het nu toch maar weer eens tijd voor een lekker potje zaalvoetbal. Met de versterkingen Gilano Samangoen, Jos Bruggink en Arnoud Baan zijn de verwachtingen hoger dan het afgelopen seizoen waarin op de laatste speeldag uitgerekend tegen SV Putten het nog zo broodnodige punt behaald werd in de strijd tegen degradatie.

Na een gele kaart van Gilano Samangoen waren het de Puttenaren die vijf minuten voor rust op voorsprong kwamen, 0-1. Dezelfde Samangoen maakte zijn fout voor de rust nog goed met twee doelpunten. Na de thee schudde Excelsior’31 de spanning van zich af en liep het uit naar een 4-1 voorsprong door goals van Arnoud Baan en Agassi Daneljan, die af en toe weer prachtige staaltjes liet zien. Na een tegendoelpunt van SV Putten waren het Sander Kwintenberg en zelfs Gerald Keizer die nog tot scoren kwamen.

Komende maandag speelt het eerste team van Excelsior’31 de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Het zal dan op bezoek gaan bij de promovendus VSCO’61 uit Oosterwolde.

Scoreverloop
0-1 SV Putten
1-1 Gilano Samangoen
2-1 Gilano Samangoen

Rust:
3-1 Arnoud Baan
4-1 Agassi Daneljan
4-2 SV Putten
5-2 Sander Kwinteberg
6-2 Gerald Keizer
6-3 SV Putten

Excelsior’31 1: Willard Baan, Sander Kwintenberg, Gilano Samangoen, Gerald Keizer, Jos Bruggink, Agassi Daneljan, Arnoud Baan, Maarten Postma.
Trainer/Coach: John Baas
Leider: Alidus ter Harmsel

Kalender icoon vrijdag 7 september 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers