Gelijkspel voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 bij debuut in Hoofdklasse

Foto bij Gelijkspel voor zaalvoetballers Excelsior’31 2 bij debuut in Hoofdklasse

Na het gelijkspel van afgelopen maandag tegen Excelsior’31 1 voor de beker moest Excelsior’31 2 afgelopen vrijdag voor zijn eerste competitiewedstrijd naar Vaassen om het op te nemen tegen SV Vaassen 1.

Evenals in de voorbereiding speelde Excelsior’31 2 met hetzelfde systeem, al was de druk naar voren iets opgevoerd. Na een aantal goede uitbraken maakte Niek Haase vlak voor rust de 0-1.

In het eerste deel van de tweede helft werd Excelsior’31 2 steeds sterker dit resulteerde in een mooi doelpunt van Lennart van de Maat, hij schoot via een mooi vrije trap de bal hard binnen; 0-2.

Door een discutabele penalty kwam SV Vaassen terug op 1-2. Nadat Excelsior’31 2 een aantal kansen had gemist kwam SV Vaassen op 2-2, nadat een overtreding van SV Vaassen werd gemist door de scheidsrechter. Na deze gelijkmaker ontsnapte Excelsior’31 2 in de laatste minuut nog aan een nederlaag, een gevaarlijke uitbraak van SV Vaassen belandde op de paal.
Al met al een tevreden resultaat voor een ploeg zonder ervaring in de Hoofdklasse!