35/45+ vrijdag officieel van start in Borne en Neede!

Foto bij 35/45+ vrijdag officieel van start in Borne en Neede!

35/45+ vrijdag officieel van start in Borne en Neede!

Aanstaande vrijdag, 14 september, gaat de 35+ en 45+ competitie officieel van start. Een nieuwe groep voetballers bij Excelsior’31. Een eerste nieuwe groep voetballers die het levenslicht ziet, nog voor damesvoetbal en G-voetbal wat er ook aan zit te komen (?). Excelsior'31 heeft straks wanneer de kleedkamers onder de tribune klaar zijn ruimte om te groeien, al zal het alweer passen en meten zijn op zaterdag.

Na een jaar van vriendschappelijke wedstrijden en toernooien beginnen de 35 en 45+ spelers aanstaande vrijdag hun eerste officiële competitiewedstrijden voor Excelsior’31, georganiseerd door de KNVB.


(45+ team Excelsior'31 in hun eerste competitiewedstrijd op vrijdag 14 september 2012. Het toernooi is gewonnen door Neede 1, 2e plaats voor Excelsior'31, 3e is PW en laatste is Neede 2 geworden)


Onder impulsen van Bert Sanderman, Ard Schuitert en Johan Ligtenberg is er vorig jaar een inventarisatie gemaakt om te kijken of er belangstelling was bij een groep spelers boven de 35 jaar om te spelen op vrijdagavond. Onder andere Jannes Jansen en Henk Schellevis werden benaderd en al snel bleek dat Excelsior’31 rijp was voor een nieuwe groep spelers die niet meer op een heel veld en op zaterdag wilden spelen. Waarom op de vrijdag? Vrijdag heeft als voordeel dat je dan niet te maken hebt met leiders etc die op zaterdag met de jeugd mee moeten en mensen die op zaterdag moeten werken kunnen vaak wel op vrijdag. Nu, een klein jaar later en enkele vergaderingen verder, zijn er 30 actief spelende leden. Vanaf vorige week is er een vaste trainingsavond op woensdagavond om 20 uur en hier wordt onder leiding van Henk Schellevis al goed gebruik van gemaakt. Heb je zin om een keer mee te trainen? Je bent van harte welkom!

Vrijdag speelt de 35+ in Borne op Sportpark Het Wooldrik bij BZSV De Blauwwitters tegen BZSV 1 en 2 en Sc. Daarle. Vertrek vanaf De Koerbelt is om 18.45 uur.

De 45+ speelt in Neede op Sportpark ‘t Haantje tegen Neede en PW, vertrek is om 18.30 uur.

De wedstrijden staan in het schema op de site van Excelsior’31 en op voelbal.nl. nieuws, speelschema hier.
Enige onduidelijkheid is dat hier, als voorbeeld, staat dat Excelsior’31 hier een thuiswedstrijd speelt, dit is niet zo. Je speelt in Borne.


Dit is te zien als je op de I klikt. Hier staat het wedstrijdschema van deze avond met de stand.

Het speelschema, er is een najaars- en voorjaarsreeks, is bekend:

Vrijdag 14 september,
Vrijdag 5 oktober,
Vrijdag 26 oktober,
Vrijdag 16 november

In 2013 zijn het de volgende data:

Vrijdag 1 maart,
Vrijdag 22 maart,
Vrijdag 12 april,
Vrijdag 26 april.

Elke vereniging organiseert 1 avond per reeks op het eigen sportpark en speelt dan tegen elke tegenstander 1 keer.

Daarnaast spelen we op andere vrijdagen vriendschappelijk wanneer daar behoefte aan is.

Hebben we belangstelling gewekt? Kom rustig een keer kijken bij een training of wedstrijd!


 

Kalender icoon maandag 10 september 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers