Zaalvoetballers Excelsior’31 2 verliezen thuis van FC Eibergen 1

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 2 verliezen thuis van FC Eibergen 1

Na het gelijkspel van vorige week vrijdag tegen SV Vaassen 1, moest Excelsior’31 2 afgelopen donderdag voor haar eerste thuiswedstrijd in de Hoofdklasse G aantreden tegen FC Eibergen 1. Aangezien Henk Lankamp wegen een blessure niet mee kon doen, werd Arnoud Baan toegevoegd aan de wedstrijdselectie van Excelsior’31 2

Na een goed begin van Excelsior’31 2 scoorde Arend Baan de 1-0 met een geweldige punter van afstand. Na deze goal begon FC Eibergen beter te voetballen, wat vervolgens twee doelpunten opleverde en een 1-2 voorsprong betekende voor de gasten uit Eibergen. Nadat Arnoud Baan de 2-2 had gemaakt kwam FC Eibergen 1 wederom op voorsprong, dat resulteerde in een 2-3 tussenstand bij rust.

In de tweede helft liep FC Eibergen uit naar 2-5, waarin men kon zien dat deze tegenstander een geslepen ploeg is, met veel ervaring in de Hoofdklasse. Arend Baan tekende aan het einde van de wedstrijd nog voor de 3-5 aan, maar deze treffer was er één voor de statistieken.

Al met al een terechte uitslag. Hopelijk gaat het volgende week beter met Excelsior’31 2, want dan staat de uitwedstrijd tegen Dovos 1 uit Didam op het programma