Foto bij Excelsior'31 2 ondanks 4-1 verlies bij CSVA fier aan kop (samenvatting geplaatst)

CSV Apeldoorn 2 - Excelsior'31 2 4-1
Opstelling Excelsior'31 2:
Ruud Hofhuis (k), Robin Schär , Gertjan Schultink, Johan Wessels, Marco Hopman, Remco Gombert, Reno Timmerman, Jelte van der Berg, Orshein Eilyo, Marco ten Bolscher en Gertjan Wilbers
Wissels: Kevin Troost, Mohamed Ali Joughlaf, Michel Goosen, Stephen Jansen

Samenvatting met dank aan Jan Nijkamp

Verslag door coach Fethi Ozerdogan
Kort samengevat: een uur lang geen vuiltje aan de lucht.  Excelsior'31 initiatief en CSV Apeldoorn afwachtend (de hele wedstrijd).

We komen verdiend op 1-1 door een doelpunt van Orshein. Daarvoor scoorde Ugur Yildirim (ex-wereldkampioen vrije trappenspecialist en ex-prof van Heerenveen, Go Ahead Eagles en AGOVV. Yildirim kwam tot één interland, bij Oranje), de 1-0 door een mooie vrijtrap.

Naarmate de wedstrijd vorderde werd Excelsior'31 steeds sterker, kreeg meer controle over de wedstrijd en grip op het middenveld. We kregen voldoende kansen (Marco ten Bolscher, Orshein en Gertjan Wilbers 2x) op 1-2.

We gingen met een goed gevoel de rust in en direct na de rust kreeg Remco Gombert de kans op 1-2, maar hij schoot recht op de keeper. Door een fout in de opbouw (de samenwerking tussen Gertjan Schultink en Johan Wessels was niet goed) en opjagen van Ugur Yildirim kon Johan de bal niet goed verwerken en werd het 2-1 voor CSV.

Door deze slordigheid kwamen we niet meer in de wedstrijd. Daarna kregen we nog 2 doelpunten tegen, eindstand 4-1. Een beetje geflatteerd.

Wel goede leermomenten voor de volgende wedstrijd.

Zaterdag 29 september speelt Excelsior'31 2 om 14.30 uur thuis tegen Bennekom 2.