Jeugdig Excelsior'31 2 knokt terug na 0-2 achterstand tegen Bennekom 2 (2-2)

Foto bij Jeugdig Excelsior'31 2 knokt terug na 0-2 achterstand tegen Bennekom 2 (2-2)

Samenvatting met dank aan Jan Nijkamp (Multivideo)

Opstelling Excelsior'31 2:
Patrick Loohuis, Niek Bakker, Gert-Jan Schultink, Robin Schär, Kevin Troost, Marco Hopman, Maarten Smit, Orshein Eliyo, Jelte van de Berg, Marco ten Bolscher, Yorick Calkhoven
Wissels:
Reno Timmerman, Michel Goossen, Ninos Baysoy, Mohammed Ali

Zaterdag de wedstrijd tegen Bennekom. Excelsior'31 dat goed begon aan de wedstrijd creerde in de 1e helft een aantal goede kansen, maar ook Bennekom had een aantal gevaarlijke momenten. Excelsior'31 die wat beter in de wedstrijd kwam en veelal op de helft van Bennekom speelde. Toch was het Bennekom die op een 0-1 voorsprong kwam en dat nog voor rust.

In de 2e helft kwam Reno erin voor Marco Hopman die noodgedwongen op de bank moest zitten bij het 1e en helaas weer geen minuten heeft gemaakt. De 2e helft was het aan beide kanten wat rommelig, maar toch kwam Bennekom op een 0-2 voorsprong. Daarna ging het gelijk op. Wij kregen een aantal goede kansen, maar ook Bennekom kreeg een aantal kansen.

Beide keepers die een prima pot hebben gekeept en met name Patrick Loohuis die Excelsior'31 op de been hield, met een aantal goede reddingen. In de laatste 10 minuten begonnen we eindelijk wat beter te spelen en was het Jelte van de Berg die Excelsior terug bracht in de wedstrijd 1-2. In de laatste paar minuten werd Gert-Jan Schultink nagetrapt door de keeper van Bennekom die gelijk rood kreeg en de scheidsrechter die daarvoor een penalty gaf voor Excelsior.

Orshein nam deze penalty en maakte er 2-2 van. In de laatste minuut gebeurde er nog veel. Bennekom die nog een grote kans kreeg, maar Patrick hield deze actie goed tegen in de korte hoek. Ook Excelsior was er nog dichtbij om alsnog de overwinning te behalen, maar dat mocht niet baten.

Hierna floot de scheidsrechter af en deelden beide teams de punten.

Gezien de wedstrijd was een punt voor beide teams wel terecht. Hopelijk pakken we volgende week wel de 3 punten.