Update gezondheidstoestand Excelsior'31 2 speler Marco Hopman

Foto bij Update gezondheidstoestand Excelsior'31 2 speler Marco Hopman

Update gezondheidstoestand Excelsior'31 2 speler Marco Hopman

Maandag 8 oktober 21.40 uur.
Van Excelsior'31 2 trainer Fethi Ozerdogan ontvingen we het laatste nieuws over de gezondheidstoestand van Marco Hopman. Vanmiddag had Fethi telefonisch contact met Marco.

'Marco is inmiddels thuis. Gezien de omstandigheden gaat het redelijk met hem. Hij heeft veel geluk gehad, met een engeltje op zijn schouder. Hij heeft een behoorlijke wond in zijn gezicht en veel stijfheid in nek, lichaam en benen. Afgelopen nacht heeft Marco slechts 3 uurtjes kunnen slapen. Komende tijd zal Marco veel rust moeten nemen en op controle gaan bij de arts. De politie heeft zijn auto - die total loss was - meegenomen. Zodra zijn gezondheid het toelaat, probeert Marco binnen afzienbare tijd langs te komen, bij Excelsior'31'.

Tot zover de update, met dank aan Fethi Ozerdogan.

Berkum 2 - Excelsior'31 2 1-1 (rust 1-1)

Excelsior’31 2 trad in de uitwedstrijd tegen Berkum 2 aan met de volgende spelers:
Ruud Hofhuis (k), Robin Schär, Gertjan Schultink, Kevin Troost, Reno Timmerman, Gerald ten Hove, Mo Ali, Gertjan Wilbers, Jelte van der Berg, Orshein Eilyo en Marco ten Bolscher.

Wissels: Yorick Calkhoven, Tom Leussink, Patrick Loohuis, Johan Wessels, Denis Mahmudov en Hakim Ezafzafi.

Verslag door
Marco ten Bolscher
We begonnen goed aan de wedstrijd tegen Berkum 2 en dat leverde gelijk een goal op van Orshein die  een mooie pass ontving van Jelte. Orshein passeerde de keeper en scoorde 0-1. Na die goal kregen we een aantal grote kansen, maar helaas waren we niet koelbloedig genoeg.

Na ongeveer een half uur ging het allemaal iets minder goed, dat leverde vlak voor rust al de 1-1 op.

In de tweede helft kregen we aantal goede kansen met invaller Denis Mahmudov maar dat leverde geen goal op. Aan het einde van de wedstrijd kwamen we nog goed weg,

Berkum 2 kreeg nog een grote mogelijkheid om de 2-1 te maken maar de bal ging net naast. 

Eindstand 1-1.

Klik hier voor de samenvatting van Berkum 2 - Excelsior'31 2, met dank aan Jan Nijkamp (MultiVideo)



Gezondheidstoestand Excelsior'31 2 speler Marco Hopman ernstiger dan gedacht
Excelsior'31 2 speler Marco Hopman heeft zaterdagochtend, ter hoogte van Warnsveld, onderweg naar het sportpark De Koerbelt in Rijssen, een ernstig verkeersongeval gehad. Vanwege aquaplaning op de weg raakte Marco met zijn auto van de weg en sloeg vervolgens enkele keren over de kop.

Aanvankelijk leek het persoonlijke letsel mee te vallen en met name de auto van Marco de meeste schade opgelopen te hebben. Per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis bleek Marco echter een behoorlijke hoofdwond te hebben opgelopen.. 

Marco Hopman is inmiddels weer thuis. Het gaat naar omstandigheden redelijk goed met hem. .

Langs deze wensen wij Marco Hopman een spoedig herstel en hopen hem binnenkort weer te mogen verwelkomen op De Koerbelt!




 

Kalender icoon zaterdag 6 oktober 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers