(samenvatting & foto's geplaatst!) Half dozijn Katwijkse mokerslagen dreunen lang na bij Excelsior'31

Foto bij (samenvatting & foto's geplaatst!) Half dozijn Katwijkse mokerslagen dreunen lang na bij Excelsior'31

(samenvatting & foto's geplaatst!) Half dozijn Katwijkse mokerslagen dreunen lang na bij Excelsior'31



* klik hier voor 61 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

* Bekijk hieronder een uitgebreide samenvatting van Excelsior'31 TV, met interviews van Leon Simons en beelden, gemonteerd en gefilmd door Thijs Nieuwenhuis (uiterst rechts, foto boven)





Katwijk laat Excelsior’31 alle hoeken van het veld zien (0-6)
RIJSSEN – Excelsior’31 heeft vanmiddag een veelzeggende, beschamende 0-6 nederlaag geleden tegen een frivool combinerend Katwijk, dat zich tot ieders verbazing geenszins bovenmatig hoefde in te spannen. Het betekende al weer de 5e achtereenvolgende nederlaag voor de formatie van de veel geplaagde coach Hans van Dijkhuizen.


 
Niet voor het eerst, dit seizoen, was de eerste de beste scoringsmogelijkheid voor de rood/witten. Patrick Gerritsen liet de Katwijk defensie de hielen zien en had de hoek bij wijze van spreken voor het uitzoeken. De Hengeloër wist echter de prima Atam Koroglu stand-in Martijn Zwaan niet te verschalken.
 
Symptomatisch, dit seizoen, is bij Excelsior’31 dat na een gemiste doelkans van de Rijssenaren de bal binnen de minuut plotseling aan de andere kant achter de eigen doelman ligt.



Jerghinio Sahadewsing liet rechterverdediger Andreas David (niet voor het eerst) de hielen zien en poneerde de bal doodleuk in het vijandelijke doel, de kansloze Arjan Kok stand-in Jody van den Berg kansloos latend, 0-1.

Vanaf dat moment was er maar één ploeg die voetbalde. Katwijk, dus. Sterker nog, het was bij vlagen gênant, wat de thuisploeg hier tegenover zette. Met uitzondering van John Lubbers was er niet één speler die de rug rechtte en het voortouw nam, om een dreigend debacle te voorkomen.


Dat kwam er dan ook, daar kon je vergif op innemen. Katwijk liet Excelsior’31 alle hoeken van het veld zien en was met een score van een half dozijn treffers zelfs nog genadig voor de Rijssense Topklasser.

Opstelling Excelsior’31:
Jody van den Berg, Andreas David, John Lubbers, Maurice Bartelds (46. Kevin Siemelink), Dylan Vosskuhler, Amanuel Isa (63. Robert Wilens), Dennis Rosink, Cenk Uguz, Patrick Gerritsen, Denis Mahmudov en Marco Aydin (69. Hakim Ezafzafi)

Opstelling Katwijk:
Martijn Zwaan, Rydell Tuinfort, Michiel van Dam (45. Jos Jansen), Robbert Susan, Dwight Krolis, Marcel Huisman, Jordy Zuidam, Joost Leonard, Jeffrey Jongeneelen (75. Martin van Eeuwijk), Ivo Rottiné en Jerghinio Sahadewsing

Scheidsrechter: dhr. Dijkstra
Toeschouwers: 400
Gele kaart: Maurice Bartelds, Amanuel Isa en John Lubbers 



Beelden van Excelsior'31 TV, met interviews door Leon Simons. Gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

Dramatisch optreden Excelsior'31



Bron: klik hier
RIJSSEN - Topklasser Excelsior'31 heeft voor de vijfde maal op rij verloren. Tegen nummer drie Katwijk werd het in Rijssen liefst 0-6. Excelsior, waar Robert Wilens geen basisplek had, begon dramatisch, ondanks de kans van Mahmudov in de openingsfase. Katwijk oogde scherp en speelde de thuisploeg na ruim een kwartier al naar een 3-0 achterstand.
 
Ook na de pauze was het snel raak. Door de 0-4 van Jeffrey Jobgeneelen kwamen de Rijssenaren opnieuw in een uitzichtloze positie terecht. Het drama was nog niet compleet voor de ploeg van Hans van Dijkhuizen, want Joost Leonard zorgde met zijn tweede goal voor de 0-5 en in de slotminuten viel de 0-6.
 

 
 
Kalender icoon zondag 14 oktober 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers