Geen abc’tje voor koploper tegen zaalvoetballers Excelsior’31 (samenvatting geplaatst)

Foto bij Geen abc’tje voor koploper tegen zaalvoetballers Excelsior’31 (samenvatting geplaatst)

Geen abc’tje voor koploper tegen zaalvoetballers Excelsior’31 (samenvatting geplaatst)

Maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 1 bijna voor een stunt gezorgd in de uitwedstrijd bij de favoriet voor de titel ZVV/ABC Hekwerk 1 uit Heerde. Na een voorsprong van 0-3 moest het uiteindelijk toch het hoofd buigen en was de eindstand 6-5. Toch kon het terugkijken op een uitstekende wedstrijd tegen het team dat tot dusver alle wedstrijden vrijwel met dubbele cijfers wist te winnen.

Na een indrukwekkende bespreking van coach John Baas, gebaseerd op de analyses van superspion Ichtus Rahanra, kwam Excelsior’31 uitstekend uit de kleedkamer. Door prachtige doelpunten van Gilano Samangoen, Maarten Postma en Agassi Daneljan stond het na 10 minuten spelen 0-3 en stond ZVV/ABC Hekwerk met “vele aankopen uit de Holtenbronkx” met ervaring in de eerste- en eredivisie, raar te kijken. Voor rust stond het echter alweer 3-3, waaruit wel bleek dat ZVV/ABC Hekwerk veel kwaliteit in huis heeft.

De tweede helft ging op en neer en gaf de individuele klasse van ZVV/ABC Hekwerk net de doorslag, waar Excelsior’31 liet zien een uitstekend team te hebben en met het schot van Sander Kwintenberg een belangrijk wapen. Het gat tussen de nummers 1 en 2 uit de competitie is nu zes punten, maar Excelsior’31 zal zeker nog dichtbij gaan komen met in het achterhoofd de gedachte dat ZVV/ABC Hekwerk ook nog op bezoek mag komen in Rijssen.

Volgende week zijn de zalen gesloten in Rijssen en speelt Excelsior’31 1 op vrijdag 26 oktober een bekerwedstrijd in Deventer tegen SK Turkuaz, de huidige nummer 3 in de Topklasse. De week erop speelt het voor de competitie op donderdagavond thuis tegen ASV Dronten.

Scoreverloop
0-1 Gilano Samangoen
0-2 Maarten Postma
0-3 Agassi Daneljan
1-3 ZVV/ABC Hekwerk
2-3 ZVV/ABC Hekwerk
3-3 ZVV/ABC Hekwerk

Rust:
4-3 ZVV/ABC Hekwerk
4-4 Sander Kwintenberg
5-4 ZVV/ABC Hekwerk
5-5 Sander Kwintenberg
6-5 ZVV/ABC Hekwerk

Excelsior’31 1: Willard Baan (k), Sander Kwintenberg, Gilano Samangoen, Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Agassi Daneljan, Arnoud Baan, Maarten Postma.
Coach: John Baas
Leider: Alidus ter Harmsel
 

Kalender icoon woensdag 17 oktober 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers