Excelsior'31 3 eindigt met 10 maar houdt DETO 2 op 1-1

Foto bij Excelsior'31 3 eindigt met 10 maar houdt DETO 2 op 1-1

Verdediging, van links naar rechts: Frank (Mo) – Niek – Danny- Mark
Middenveld, van links naar rechts: Ninos– Jona (Luen) - Gerwin
Aanval, van links naar rechts: Robert – Anton (Jeroen) – Laurens(Theun)

Verslag door Anton Acis
Zaterdag  27 oktober.
Om 14:30 uur was de aftrap op sportpark de Koerbelt. De topper werd afgetrapt. Wanneer wij zouden winnen, konden we nog meedoen voor het kampioenschap en zouden we op gelijke hoogte komen met DETO.

We begonnen sterk en vel aan de wedstrijd en wonnen onze duels. Dit was ook de afspraak voor de wedstrijd. In de eerste helft creëerden wij veel kansen, maar helaas wisten wij er hier maar 1 van te benutten. Dit was uit een mooie aanval. Voorzet van Ninos vanaf rechts, en via Jona belande de bal bij Anton die hem feilloos binnenschoot in de 32 min.

In de tweede helft was het op het begin weer een beetje zoeken voor ons. DETO begon dan ook beter aan de tweede helft.  Na een ‘’overtreding’’  van onze kant gaf de scheidsrechter een gele kaart. Vervolgens na protesteren of een paar handklapjes gaf de scheidsrechter een 2e gele kaart, dus kregen wij helaas een rode kaart.

Toen moesten we dus met 10 man verder en werd het een open wedstrijd. DETO kreeg veel goeie kansen, daarom viel de 1-1 ook trouwens wel uit een buitenspel goal. Andries stak de vlag nog op maar tevergeefs. De scheids kende de goal gewoon toe.

Na de 1-1 was het nog wel spannend en kon de goal aan beiden kanten vallen. DETO kreeg een paar goeie kansen, omdat er gaten vielen aan onze kant met een man minder. Maar gelukkig lukte het dankzij een paar fraaie reddingen van Ruud DETO niet om de winnende te maken. Ondanks de rode kaart mochten wij misschien nog hopen op drie punten na toch nog een paar kansen, maar die gingen er ook niet in.

Zo eindigde de wedstrijd in 1-1 en hebben we er toch nog een puntje uitgesleept met een man minder.

Dus wat dat betreft een compliment voor het knokkende team!!