Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 2 weten kansen niet te benutten tegen FC Anatolia 1

Afgelopen vrijdagavond stond er voor Hoofdklasser Excelsior’31 2 een bekerwedstrijd op het progamma tegen Topklasser FC Anatolia 1 uit Lelystad. Op papier een thuiswedstrijd voor de Rijssenaren, maar aangezien de zalen in Rijssen niet beschikbaar waren, werd er uitgeweken naar Enschede.

Na een goed begin waarin Excelsior’31 toch een aantal opgelegde kansen kreeg om de 1-0 te maken, was het FC Anatolia dat de score opende en even later uitliep naar een 0-2 voorsprong. Invaller Iede Ebeltjes zorgde even later voor de aansluitingstreffer, waardoor de spanning weer terug kwam in de wedstrijd. Echter, kort voor rust maakten FC Anatolia de 1-3.

Na rust bracht de ervaring van Topklasser FC Anatolia de doorslag en werd de eindstand uiteindelijk 3-7.

Al met al kan Excelsior’31 2 terugkijken op een goede wedstrijd, waarin het toch vele kansen creëerde, alleen er te weinig wist te benutten. Een compliment gaat ook uit naar de invallers Iede Ebetjes en Dick Bal (beiden van Excelsior’31 4). Zij maakten deze avond kennis met dit niveau zaalvoetbal en speelden verdienstelijk mee.

Excelsior’31 2: Dijkgraaf, Lennart van de Maat, Gerard ten Berge, Arend Baan, Niek Haase, Harmen van de Maat, Dick Bal en Iede Ebeltjes.
Coach/Leider: Ichtus Rahanra
Afwezig: Harmen Baan (blessure), Henk Lankamp (vakantie)