Excelsior'31 3 staat opnieuw met lege handen (0-1)

Foto bij Excelsior'31 3 staat opnieuw met lege handen (0-1)

Opnieuw puntenverlies voor Excelsior 3
Verslag door Frank ten Brinke
De wedstrijd Excelsior 3 - Hulzense Boys 2 stond op het programma. We dachten door een goeie felle warming-up de wedstrijd een keer vanaf minuut één goed te beginnen. Dit werd echter om zeep geholpen door de miscommunicatie bij de KNVB. We hadden namelijk geen scheidsrechter!

Na deze gebeld te hebben is de scheids direct in de auto gestapt en hopelijk voor hem heeft hij geen bekeuringen binnen gehaald. Hij was er namelijk echt snel, als je van Hengelo moet komen en je kunt de wedstrijd laten beginnen om 15.15 uur i.p.v. half 3.

Nadat Laurens bijna het snelste doelpunt ooit gemaakt had kwamen we knullig met 0-1 achter. 'Lekker' achter de feiten aanlopen. zeiden we langs de kant. Of, daar gaan we weer, hoorde ik ook een keer. 5 minuten later viel Immink uit door een hamstringblessure en na overmaat van ramp voegde Danny zich daar een kwartier later ook bij.

Mede door de tegenslagen die coach Harry te verwerken kreeg was de eerste helft niet om naar naar huis te schrijven en op de bank werd je er bepaald niet warm van.

De 2e helft kwamen we beter uit de startblokken en kregen ook kansjes maar het vizier was niet scherp genoeg bij de voorhoede. Verder 1 op 1 gespeeld om er meer uit te halen en op het laatst Mosselvic nog mee naar voren gestuurd,  maar het mocht allemaal niet baten.

Hoewel deze Mosselvic de 1-1 wel op de schoen had uit, een corner in de slotminuten, maar de keeper van Hulzen hield de deur goed dicht.

Weer duur puntenverlies voor Excelsior 3, waardoor de wedstrijd van volgende week tegen koploper ASV Dronten 2 nóg belangrijker wordt.