Han Slots nieuw bestuurslid voetbalzaken

Foto bij Han Slots nieuw bestuurslid voetbalzaken

Han Slots nieuw bestuurslid voetbalzaken

Het bestuur van Excelsior'31 heeft in Han Slots een opvolger gevonden voor Marcel Loohuis, als bestuurslid voetbalzaken. Han neemt per direct de uitvoerende taken - behorende bij deze functie - op zich. De formele toetreding van Han tot het bestuur laat nog even op zich wachten.

Tijdens de volgende ledenvergadering – september 2013 – zal Han voorgedragen worden door het bestuur. Tot die tijd ligt de eindverantwoordelijkheid voor de portefeuille voetbalzaken bij het hoofdbestuur. 
 
Han Slots is een geboren en getogen Rijssenaar en genoot zijn jeugdopleiding bij Excelsior’31. Als 23-jarige  behaalde hij zijn eerste trainersdiploma  en trainde meerdere Rijssense jeugdelftallen. Om te groeien als trainer maakt hij de overstap naar Enter Vooruit, waar hij in 9 jaar diverse teams trainde, van D1 tot het 2e elftal. In die periode behaalde hij ook zijn TCII diploma.

Na deze periode is hij nog 1 jaar werkzaam geweest bij ATC’65, als trainer van C1. Na een afwezigheid van 10 jaar keerde Han in 2008 terug bij Excelsior’31, in een dubbelfunctie als Hoofd Jeugdopleiding en lid van de Technische Commissie Jeugd. Daarnaast maakt Han al een jaar of 6 deel uit van de organisatie van de SEJP-minicompetitie, waarin zijn zoons destijds voetbalden.

Momenteel volgt hij de cursus Technisch Jeugd Coördinator II van de KNVB, in Zeist.
 
De aanstelling van Han Slots komt niet uit de lucht vallen. Breed beraad met diverse geledingen binnen de vereniging - met name over het lange-termijn-beleid binnen Excelsior’31 – is hieraan vooraf gegaan. De komende periode zal hier een vervolg aan worden gegeven met de concrete invulling/wijziging van beleid. Wat betreft het onderdeel voetbalzaken is Han hierin een belangrijke pion.

Het raadplegen van de leden blijft centraal staan in het herformuleren van ons beleid.
 
Wij wensen Han enorm  veel plezier en succes met de uitvoering van zijn bestuursfunctie,
 
Bestuur Excelsior’31.
 
 
Kalender icoon woensdag 7 november 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers