Belangrijke overwinning zaalvoetballers Excelsior’31 2 in Hoofdklasse G (samenvatting geplaatst)

Foto bij Belangrijke overwinning zaalvoetballers Excelsior’31 2 in Hoofdklasse G (samenvatting geplaatst)

Belangrijke overwinning zaalvoetballers Excelsior’31 2 in Hoofdklasse G (samenvatting geplaatst)

Na de uitnederlaag van vorige week moest Excelsior’31 2 het opnemen tegen LZV/Kuypers Haire&Well 2. Een overwinning was hard nodig om het gat met de bezoekers uit Lichtenvoorde niet verder op te laten lopen.

Excelsior’31 begon matig aan de wedstrijd, waardoor LZV/Kuypers Hair&Well uitliep naar een 0-2 voorsprong. De Rijssenaren moesten vervolgens alle zeilen bij zetten om niet tegen een nog grotere achterstand aan te lopen. In deze fase kwam Excelsior’31 goed terug door een doelpunt van Henk Lankamp. De van een blessure teruggekeerde Harmen Baan schoot vlak voor rust de 2-2 tegen de touwen, wat dan ook de ruststand was.

In de tweede helft werd er meer druk gezet door Excelsior’31, wat resulteerde in een 3-2 voorsprong door Gerard ten Berge. Doordat LZV/Kuypers Hair&Well ging forceren werd er aan Excelsior’31 zijde slordig balverlies geleden wat de 3-3 tot gevolg had. Na een mooie uitbraak, waar Niek Haase de bal aflegde, scoorde Henk Lankamp de uiteindelijke winnende doelpunt: 4-3!

In de laatste minuut was het nog even billenknijpen voor Excelsior’31, maar tot twee maal toe zat het Excelsior’31 eindelijk wel een keer mee, waarbij de bal net naast het doel van keeper Marien Baan verdween.

Volgende week vrijdag staat er voor de ploeg van coach Ichtus Rahanra een uitwedstrijd in Winterswijk op het progamma tegen FC Gonemo

Excelsior’31 2:
Marien Baan (k), Iede Ebeltjes, Lennart van de Maat, Gerard ten Berge, Henk Lankamp, Harmen Baan, Arend Baan en Niek Haase.
Coach/ Leider: Ichtus Rahanra

Stand Hoofdklasse G:

Volg Excelsior'31 zaal op Twitter: Twitter.com/excelsior31zaal

Volg Excelsior'31 zaal op Facebook: Facebook.com/excelsior31zaal
 

Kalender icoon donderdag 8 november 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers