(foto's & samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 doet met nieuw elan aan klantenbinding

Foto bij (foto's & samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 doet met nieuw elan aan klantenbinding

(foto's & samenvatting geplaatst!) Excelsior'31 doet met nieuw elan aan klantenbinding

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis. Interviews door Leon Simons.



* klik hier voor 57 foto's (copyright www.excelsior31.nl



Excelsior'31 doet met nieuw elan aan klantenbinding

Excelsior’31 heeft in zekere zin de opwaartse lijn te pakken, mag de conclusie zijn na 90 minuten bloed, zweet en trainen tegen BVV Barendrecht, dat niet zonder reden als medekoploper aan het duel met de Rijssenaren begon.

Bij Excelsior’31 stond doelman Arjan Kok weer onder de lat, na een bedrijfsongeval dat hem wekenlang aan de kant hield. De defensie van de rood/witten stond vanmiddag als een huis. De meeste dreiging voor de thuisploeg was er wanneer de boomlange Marwin Richard (vorig seizoen nog uitkomend voor Capelle) in het spel werd betrokken. Na rust had de thuisploeg echter weinig of niets meer te duchten van diezelfde Richard.

Het meeste venijn zat in de staart van het duel. Een kwartier voor tijd ging Marwin Richard over de knie bij Excelsior’31 verdediger John Lubbers, binnen de 16. Arbiter Van de Lip wees resoluut naar de 11 meter stip en trakteerde Lubbers bovendien op zijn 5e gele prent van het seizoen. Stanley Husen joeg de bal echter steenhard op de buitenzijde van de doelpaal. Daarmee bleven beide ploegen op 0-0 steken. Het moet gezegd, Excelsior’31 meende in de slotfase eveneens recht op een strafschop te hebben, toen aanvaller Robert Wilens binnen de 16 in de rug werd gelopen door Julian van Houselt. Arbiter Van de Lip wees de protesten van de rood/witten echter resoluut van de hand.

Met een dubbele wissel probeerde Excelsior’31 coach Hans van Dijkhuizen vlak voor tijd nog de beslissende treffer te forceren. Hakim Ezafzafi en Jan Borghuis werden gebracht voor Patrick Gerritsen en Robert Wilens. Denis Mahmudov was akelig dicht bij opnieuw een allesbeslissende, winnende treffer, voor Excelsior’31. De Apeldoorner joeg de bal tot ontzetting van het thuispubliek in het zijnet.

Na afloop kreeg de thuisploeg een welverdiende, staande ovatie van de eigen supporters. Een signaal dat er absoluut vertrouwen is in een ommekeer, op sportpark De Koerbelt. 

Scheidsrechter: dhr. B.G. van de Lip
Toeschouwers: 600
Gele kaart: John Lubbers (Excelsior’31) en Robbin van Belle (BVV Barendrecht)
Rode kaart: geen

Opstelling Excelsior’31:
Arjan Kok, Kevin Siemelink, John Lubbers, Andreas David, Dylan Vosskuhler, Amanuel Isa (68. Marco Aydin), Gerald ten Hove, Cenk Uguz, Denis Mahmudov, Robert Wilens (82. Hakim Ezafzafi) en Patrick Gerritsen (82. Jan Borghuis)

Opstelling BVV Barendrecht:
Mark Zegers, Yanick Schults (78. Robbin van Belle), Stanley Husen, Ivan Almeida, Julian van Houselt, Ramon Salas, Joey Jongman (46. Kerem Yilmaz), Bob Vermunt, Mitchel van Gastel (66. Stephan Kruithof), Marwin Richard en Jeremy Hensen.



Verdienstelijk gelijkspel Excelsior'31
Bron: klik hier
RIJSSEN - Topklasser Exelsior'31 heeft de winst van vorige week een prima vervolg geven. De ploeg hield ditmaal gedeeld koploper Barendrecht op een gelijkspel: 0-0.

Excelsior, waar doelman Arjan Kok terug keerde van een blessure, had voor rust het initiatief. Echt grote kansen leverde dat echter niet op. De grootste mogelijkheid voor de pauze was voor Barendrecht. Excelsior-verdediger Vosskuhler kopte een bal van de lijn.

Na rust kreeg spits Mahmudov een grote kans en ook aan de andere kant ging de bal er niet in toen Barendrecht een penalty kreeg. Kok zag de bal van aanvoerder Husen uiteenspatten op de paal.

In de slotfase bleef het duel spannend, maar gescoord werd er echter niet. Het punt was dikverdiend voor de Rijssense topklasser. De ploeg oogste dan ook applaus van de toeschouwers.

Excelsior'31 - Barendrecht 0-0
Opstelling Excelsior'31:
Kok, Siemelink, Lubbers, David, Vosskuhler, Isa (68. Aydin), Uguz, Ten Hove, Gerritsen (87. Borghuis), Wilens (86. Ezafzafi), Mahmudov.


 

Kalender icoon zaterdag 10 november 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers