Oliebollenactie voor Hospice De Reggestroom brengt maar liefst 2300 euro op

Foto bij Oliebollenactie voor Hospice De Reggestroom brengt maar liefst 2300 euro op

Oliebollenactie voor Hospice De Reggestroom brengt maar liefst 2300 euro op

Klik hier voor een impressie van de Oliebollenactie, ten bate van Hospice De Reggestroom 

Excelsior'31 TV maakte een korte sfeerimpressie tijdens het oliebollen bakken (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis), deze is hier te bekijken



Bekijk hierboven beelden van de overhandiging van de cheque, op Excelsior'31 TV (gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis)



De Oliebollenactie van de 'Vrienden van Excelsior'31 heeft maar liefst 2.300 euro opgebracht! Vol trots overhandigden Henk Averesch (uiterst links) en Wim Willems (geheel rechts) tijdens de Nieuwjaarsreceptie de cheque aan de heren Schröder (2e van rechts) en Groenewegen, afgevaardigden van www.hospicedereggestroom.nl



Daarnaast deed de Stichting Excelsior'31 Jeugd Promoting letterlijk een duit in het zakje en overhandigde eveneens een cheque. Met maar liefst 1.000 euro, wel te verstaan. Namens SEJP overhandigden Hans Wermink (uiterst rechts) en Wim Dekkers (volledig links) de cheque aan eerder genoemde heren van Hospice de Reggestroom.

Diezelfde S.E.J.P schonk nog eens 3.000 euro aan de vereniging, met als bestemming het opzetten en ontwikkelen van dames/meidenvoetbal én G-voetbal, bij Excelsior'31.

Bekijk hieronder beelden van de toespraken tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hans Wermink (SEJP) en voorzitter Lamber Voortman, op Excelsior'31 TV



Sponsoren Oliebollenactie t.b.v. Hospice De Reggestroom:
* Heutink (hoofdsponsor)
* Emté
* Plusmarkt Otto ter Maat
* C1000 Dannenberg
* Karwei
* Gamma
* Enorm Sanders

Ook de Vriendenkring leverde een substantiele bijdrage, waarvoor dank!

Hospice De Reggestroom
Hospice De Reggestroom biedt de cliënten, hun naasten, de professionele en de vrijwillige zorgverleners alle faciliteiten van een palliatieve zorgomgeving aan. Het biedt een omgeving waar je rustig en waardig kunt sterven.

Het hospice wordt volledig onafhankelijk geëxploiteerd, is niet verbonden aan een ziekenhuis of andere zorginstelling en drijft bijna geheel op vrijwilligers. De professionele zorg wordt geleverd door de eigen Thuiszorg. Cliënten zijn afkomstig vanuit het ziekenhuis, het verzorgingshuis of de thuissituatie.

De zorg richt zich op het verlichten van de pijn en het verbeteren (of behouden) van de levenskwaliteit. Er wordt ondersteuning geboden om cliënten te helpen zo actief mogelijk te leven tot aan het sterven.

De zorg biedt familie en naasten ondersteuning bij het omgaan met de situatie aan het sterfbed en in de periode van rouw na het overlijden.

Binnen deze zorg wordt intensief samenwerkt tussen de eigen huisarts van de cliënt, verpleegkundigen, paramedici(fysiotherapie, ergotherapie) en kan psychologische, pastorale en maatschappelijke zorgondersteuning worden aangeboden.

In het hospice hebben vrijwilligers de rol van gastvrouw/gastheer. Zij nemen ook huishoudelijke en verzorgende taken waar. Vanzelfsprekend kan de mantelzorg een aandeel blijven leveren in de zorg.

Voor meer informatie over Hospice De Reggestroom: www.hospicedereggestroom.nl

Kalender icoon woensdag 2 januari 2013 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers