Sinterklaas brengt verrassingsbezoek aan jongste Excelsior'31 voetbaltalent

Foto bij Sinterklaas brengt verrassingsbezoek aan jongste Excelsior'31 voetbaltalent

Sinterklaas brengt verrassingsbezoek aan jongste Excelsior'31 voetbaltalent

Sinterklaas brengt verrassingsbezoek aan jongste Excelsior'31 voetbaltalent
Verslag en foto's: Activiteiten Commissie



Afgelopen vrijdag leek een competitieronde te worden als iedere andere. Alle mini’s waren druk aan het voetballen en de ouders stonden rustig te genieten van het bij vlagen mooie voetbal.

Echter bleek deze avond anders te worden dan alle avonden daarvoor. Sinterklaar had namelijk een paar Pieten vooruit gestuurd om even te kijken op de velden van Excelsior’31 of iedereen wel sportief en eerlijk speelde.



Gelukkig zagen de Pieten direct dat dit wel goed zat en lichtten de goedheiligman in dat het veilig was zelf ook even te komen kijken. Helaas was Amerigo thuis gelaten, bij eerder nachtelijke bezoekjes bleek het kunstgras te zwaar op de maag te liggen.

 
Sinterklaas op de Koerbelt! De voetballers vergaten even waar ze mee bezig waren en er werd menig doelpunt gemaakt zonder tegenstand, de spelers togen met haastige spoed naar Sinterklaas om hem er van te overtuigen dat ook over afgelopen jaar geen notitie nodig is in het grote boek.

 
Sinterklaas genoot zichtbaar van de gezelligheid en passie van de spelers, bij vlagen lieten de Pieten en de Sint zelf ook nog even zien zelf ook wel eens tegen een balletje aan te trappen. En dat op zo’n hoge leeftijd!

 
Goedkeurend toog de Sint zich naar de nieuwe tribune en hier werd hij hartstochtelijk toegezongen door een groot aantal kinderen.
 
Niet alleen de NK en EK hadden de aandacht van de Sint. Uiteraard was hij op de hoogte dat Brazilië wel eens kampioen zou kunnen worden en heeft ook hier laten zien nog uitstekend uit de voeten te kunnen op het kunstgras. De staf hing aan de lat en de Sint als extra keeper, wie droomt daar nou niet van!

 
Echter heeft de Sint nu wel een vraag aan alle kinderen die er vrijdag ook waren, de Pieten zijn zo dom geweest het grote boek van Sinterklaas kwijt te raken! Geen piet die weet waar het boek is gebleven! Aanstaande vrijdag heeft hij alle spelers uitgenodigd bij het Fletcher Hotel de Sallandse Heuvelrug, maar zonder boek weet hij natuurlijk niets meer!

Hebben jullie een idee waar het boek is, help de Pieten dan en vertel het dan a.s. vrijdag!
Kalender icoon zondag 25 november 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers